Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

На Тернопільщині чи не щотижня повертають землю громадам, яка в попередні роки  була віддана фактично за безцінь не чистим на руку ділкам та підприємствам, які на сьогодні або збанкрутіли, або стали платонеспроможні.

Так, рішенням господарського суду Тернопільської області задоволено позов прокурора Тернопільської області в інтересах держави в особі Гермаківської сільської ради до ТОВ «Юстрім». Припинено 2 договори оренди землі, укладені 10 березня 2010 року між Гермаківською сільською радою та ТОВ «Борщівський цукровий завод» та зобов'язано товариство з обмеженою відповідальністю «Юстрім» повернути у комунальну власність земельні ділянки загальною площею 7,96 га вартістю 213 тис. гривень.

Відповідно до постанови державного виконавця, рішення суду про повернення земельної ділянки  виконано у повному обсязі,  відомості  щодо припинення договорів оренди внесено до Державного реєстру прав на  нерухоме майно. Земельна ділянка площею 7,96 га повернута у  комунальну власність Гермаківської сільської ради.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.