Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У країні використовують неосвічених людей. Чим менше ти освічений, тим легше тобою керувати. Чим бідніша людина, тим легше нею маніпулювати. Бідний і без освіти – тобою маніпулюють через газети і телебачення, як хочуть. Сам стаєш пластиліном. З тебе ліплять козлика, а ти навіть цього не помічаєш. Так вважає міський голова Чорткова Володимир Шматько. 

Є формальні керівники і неформальні.

Є ті, які кадрові призначення приймають. Якщо скажуть, то буде так, якщо не скажуть, що Петя не буде прокурором, то і не буде Петя прокурором чи Володя мером. Ще є у країні глобальна олігархія на місцях, місцева еліта. Як був сільським головою, раз мене намагалися принизити. Мовляв, ми скажемо, то ти кимсь будеш, а не скажемо, ти будеш ніким. Закінчилося все нормально. Зробив висновки, що ці слова не більше ніж слова. Але якщо правда за тобою. Якщо це сприйняти і боятися, то так і було б. Сильно не взяв до голови і рухався далі. Якщо піддатися, то влада може справді присадити. Коли відчуваєш, що совість чиста, то все нормально.

Політика стосується кожного.

Політика – це не просто Верховна Рада чи міська рада. Життя в одному будинку чи під’їзді – це також політика. Це хороше слово. Політика – це спілкування. Це люди і стосунки. Щодо політики в системі управління, то в ній є випадкові люди, які тільки шкодять. Політикою мають займатися професіонали, ті, які хочуть цього. Бо ті, які приходять в політику і йдуть з неї, вони тільки опаскуджують це слово. Політика не брудна. Брудні люди в політиці є або брудні методи пНе сприймаю жінок керівників. Вважаю, що чоловіки краще керують. Вони практичніші, швидше приймають рішення. Довго не розумів жінок сільських голів. Мені важко дається зрозуміти – навіщо це їм. Все таки є винятки, коли жінки дуже класні керівники. Але це рідкість. Вважаю, що жінка – це мама, вихователь, вчитель по життю. Але не керівник. Моя  дружина хоче бути керівником, кар’єру зробити, але я питаюся її, чи варто.

Коли був молодшим, боявся стоматологів, змій і жінок за кермом. Десь до 20 років дивувався, як жінка може автомобіль водити. Це дитячі фобії.

Найбільше боюся десь програти. До 30 років ще не програвав. Не програвав вибори, не програвав якісь важливі події в житті. До цього часу я на коні. Йду догори. У більшості людей по черзі є підйоми і падіння. Я не падав. Боюся, щоб цього не сталося. Наприклад, будуть вибори, я програю і що буде зі мною. Знаю, що я себе знайду, що я практичний чоловік і все буде добре. Але цього в житті ще не було. Страх перед тим, чого не знаєш.

Чим більше ти публічний, тим менше належиш собі. Це улюблена моя фраза.

Коли у Чорткові був Президент Петро Порошенко, підійшов до нього. Вперше спілкувався з ним під час Ялтинської конференції, яка була у вересні в Києві. Розповів йому, що я  міський голова Чорткова, що служив в зоні АТО. У Чорткові сказав йому: «Я той міський голова, який на Ялтинській конференції до вас підходив». А він каже: «Той, що служив в АТО?».

Він запам’ятав мене. Так приємно. Але коли так близько стоїш і вітаєшся за руку, таке враження, що це якісь інші люди. Президент – якась вища людина.  З іншого світу. Я так відчував. Але з такими людьми впевнено себе почуваю.

Наталя ЛАЗУКА, Про те

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.