Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

«Нас – українців зараз дуже важко здивувати, бо пройшли ми за багато сторіч та тисячоліть крізь вогонь та воду… Але наші «любі» чиновники досі вражають нас своїми апетитами та забаганками. Багато хто з них забувають 5-ту статтю Конституції України, яка наголошує, що єдиним джерелом влади в Україні є народ. Відповідно, кожен держслужбовець виконує тільки волю народу та отримає заробітню плату за наші з вами податки, які ми регулярно та сумлінно сплачуємо. Отже ми маємо повне право знати, як використовуються державні кошти і на що саме. Одне з найболючіших питань – стан наших доріг. Мільярди гривень виділяються із бюджету аби ми з вами їздили безпечно та комфортно. Немає більше сил запитувати пана Юлика куди саме він заасфальтовує бюджетні гроші.
Кошти виділені на Національну поліцію, також йдуть в нікуди. Заробітня плата працівників нової поліції сягає більше 10 тисяч гривень, але вони не можуть спромогтися хоча б мінімально сумлінно відробляти зароблене. Проїдуться по місту, випишуть штраф декільком водіям за порушення правил паркування, от і вся праця. А коли у місті відбуваються якійсь заворушення, то поліція часто прибуває останньою або й зовсім ігнорує виклик. Бояться «бруднити» руки.
А нахабні українські судді взагалі перейшли будь-які межі та замість того аби захищати закони, вони регулярно їх порушують. Довели судочинство до межі повного деградування та вивели корупцію на невидані висоти.
Але, якщо чиновники думають, що громадськість буде і надалі терпіти їхню зухвалість то вони глибоко помиляються. Ми будемо здійснювати жорсткий контроль над їхніми діями. Нехай не думають, що їм, як завжди, усе зійде з рук
».

Голова представництва ГО «Антикорупційний комітет Майдану» в області Роман Марценишин

Джерело : Погляд

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.