Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

29 січня молодіжний склад ФК «Тернопіль» здобув друге місце на Меморіалі Макарова. Після виснажливого турнірного шляху тернопільська футбольна команда стала срібним призером. Її суперник у фіналі – Ковалівський «Колос», який вже перемагав у цьому турнірі в 2015 році. Рахунок був відкритим на четвертій хвилині. Кубок здобув першоліговий «Колос».

Урочисте нагородження провів перший віце-президент Федерації футболу України Вадим Костюченко.

На початку церемонії нагородження керівники Київської обласної федерації привітали Вадима Костюченка з отриманням державної нагороди ордена «За заслуги» II ступеня.  Він подякував організаторам за проведення змагань на високому рівні і вручив фіналістам турніру грошову нагороду. Срібний призер – ФК «Тернопіль» отримав винагороду у розмірі 50 тисяч гривень.

– Цей турнір, який пройшов в Україні вже у 22-ий раз, присвячений пам’яті видатного українського футболіста, воротаря Київського “Динамо” Олега Макарова. Хочу наголосити, що команда ФК “Тернопіль” вперше приїхала на кубок Макарова і дебютувала успішно – ставши срібним призером. Вважаю, що це дуже хороший результат. Ми побачили високу підготовку тернопільської команди. Якщо так продовжуватимуть, переконаний, що побачимо не одну перемогу ФК “Тернопіль”, – зазначив перший віце-президент Федерації футболу України Вадим Костюченко.

Зазначимо, ФК «Тернопіль» у фінальному матчі виступав у складі: Воробей, Кухарський, Полянчук, Клекот, Бабич, Червонецьий, Кривий (Пришнівський, 43), Вонс, Солонинко (Лема, 78), Богданов, Дульзон (Дорі, 32).

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.