Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Тернопільська міська рада шукає одразу вісім інвесторів, готових вкласти кошти у будівництво. Запропоновані об’єкти стосуються різних сфер діяльності: від розважальної до соціальної. У переліку як «довгобуди», які місто пропонує бізнесменам кілька років поспіль, так і дебютанти.

Зокрема, до уваги підприємців пропонується земельна ділянка площею 0,46 га на вул. Текстильній. Тут міська рада бачить новий сучасний готельний комплекс (хостельний) та конференц-зал. Що стосується цього об’єкту, то у місті неодноразово піднімали питання про відсутність хостелів, що має негативні наслідки для туристичної галузі Тернополя. Відсутність дешевого тимчасово житла є перешкодою для залучення туристів.

Вкотре у міській раді шукають застосування законсервованому терапевтичному корпусу міської комунальної лікарні №3. Площа об’єкту 12 600 кв. м. Його планують перепрофілювати на пологовий будинок. Варто зазначити, що питання реконструкції цього об’єкту піднімається не вперше. Однак об’єкт потребує великих капіталовкладень, адже це «сира» будівля. Лише на її консервацію необхідно близько 10 млн. грн., а добудова обійдеться значно дорожче.

Міська рада шукає інвестора, готового облаштувати у парку ім. Т. Шевченка шахово-шашковий павільйон площею понад 60 кв. м.

Нові парковки незадовго можуть з’явитися на вул. Спортивна, вул. Будного, у житловому районі «Пронятин», мікрорайоні «Північний», житловому районі «Кутківці» – 2 од. В цілому під облаштування парковок міська рада готова виділити близько одного гектара землі. Що цікаво, пропозиції щодо облаштування парковок користуються неабиякою популярністю. Інвестора, як правило, вдається знайти з першого разу. Воно й недивно, адже в Тернополі всього один монополіст ринку надання послуг з паркування, за яким, як повідомляють наші джерела, стоять представники бурхливих 90-их, а нині наближені до міського керівництва підприємці, 

Ще одну ділянку площею 0,2 га під облаштування паркови міська рада готова виділити на вул. Купчинського, 14, неподалік міської лікарні №2.

Громадському туалету з оглядовим майданчиком на набережній Тернопільського ставу таки бути. Цей проект широко обговорювали користувачі соціальних мереж: одні одорювали, інші – кепкували. Врешті міська рада таки готова передати майданчик площею 207 кв. м. під облашування цього об’єкту. Реконструювати зруйновані сходи, розташовані за Надставною церквою, запропонували представники «Гільдії рестораторів Тернопільщини». Зверху планують облаштувати оглядовий майданчик, а під ним – громадську вбиральню.

Не втрачає міська рада надії знайти спонсора для облаштування спортивно-сімейного відпочинкового комплексу на території парку «Топільче». Для нього мерії не шкода ділянки майже у 2 га. Ось тільки охочих реалізувати мрію мерії небагато. А ті, хто мав амбітні плати до спортивних об’єктів у парку, ніяк не можуть знати точки дотику з керівництвом міста. Вже кілька разів мерія виставляла ділянки для облаштування тенісних кортів, однак рада розірвала договір з попереднім переможцем через невиконання ним зобов’язань.

Як показує практика, більшість об’єктів у мерії готують під конкретного підприємця (а не навпаки). Тож можна припустити, що по частині з них у мерії вже визначилися, а конкурс – лише формальність.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.