Нове на сайті:
На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком"

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

 

Другу добу не зменшується потік віруючих, що бажають приступити до ікони Нерукотворного Спаса, яка виставлена в Соборі Непорочного зачаття Пресвятої Богородиці, що в Тернополі. Люди діляться найкращими враженнями від тих коротких хвилин перебування біля чудотворного образу, кажуть, що відчувають велике полегшення і неймовірну радість.

Напередодні паломники мали можливість прикластися до християнської реліквії в Марійському духовному центрі, що у Зарваниці. Туди, за підрахунками поліцейських, прибуло понад сто тисяч прочан.

Скупчення такої кількості людей – це, насамперед, турбота поліцейських про їх безпеку, охорона публічного порядку.

-В Тернополі допоки не зафіксовано грубих порушень, - каже  начальник сектору охорони публічного порядку Тернопільського відділу поліції  Володимир Кравчук. -   Віряни ведуть себе законослухняно, коректно, розуміючи, куди вони прийшли, з якою ціллю. Але є такі особи, які привертають нашу увагу. Це, зокрема різного роду пройдисвіти, що називають себе волонтерами, просять в людей милостиню.

Двох жінок – жительку Хмельницька та Рахова правоохоронці запросили до відділу  поліції, аби перевірити достовірність документів, зсилаючись на які жінки займалися жебракуванням. Підозри поліцейських підтвердилися – зловмисниці банально видурювали  у людей гроші.

Правоохоронці звертаються до всіх з проханням не давати грошей прохачам. Пам’ятайте,  ці особи вигадують найрізноманітніші історії, аби розчулити вас і видурити кошти.

Ікона Нерукотворного Спаса перебуватиме у Тернополі до 22 лютого. Правоохоронці до цього часу нестимуть службу у посиленому варіанті.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.