Нове на сайті:
Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях Нові багатоканальні швидкі зарядки «Bandera Power» для наших Захисників з Тернополя - Сергій Надал

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Ігор Мамус – це співласник багатьох закладів, як от «Коза», «Шинок»,  «Ріверпул», скандального «Бункермуз» (але про свавілля власників цього закладу і їхнє «наплювання» на тернополян іншого разу) та інших.

ігор мамус, ресторани, власник, тернопіль, відео, тернопільський тиждень Цей, з дозволу сказати, «ресторатор», прославився не тільки тим, що раптово ставав власником комунального майна в Тернополі, при чому отримуючи фінансову допомогу з бюджету міста, а й своєю екстравагантною поведінкою.

Останнім часом пан Мамус (на фото) взявся все фільмувати. «Операторські» здібності цього чоловіка розсмішили багатьох (відео, якщо пан Мамус не видалить, можна переглянутити на його сторінці ТУТ).

А коротко суть "репортажу". Взявши в руки смартфон, пан Ігор прямо летить тротуаром навпроти Тернопільского замку, тут - поліцейська автівка, до якої він власне і біг. І от "ресторатор"  давай затинаючись "грузити" поліцейських, машина яких припаркована була на тротуарі навпроти «Максим».  Пан Мамус звинуватив поліцейських в тому, що він тут з донечкою гуляє, прибирає, (САМЕ цей клаптик міста), а вони, козли такі, порушують  ледь не всі закони, бо припаркувалися на газоні, за яким він доглядає і де, повторимося, гуляє (хоча на відео видно чітко - автівка, навіть якщо і порушила щось, але стоїть не на газоні, а на ТРОТУАРІ, а фактично майже на парковці ресторану "Максим" - див. фото)

Що цікаво, молодий поліцейський, який вийшов з авто, доволі толково і абсолютно стримано спробував пояснити (це все є на відео пана Мамуса) чому, автівка правоохоронців, власне, тут і стоїть.  Але. «Ресторатор», затинаючись, після цілком спокійної відповіді правоохоронця, свій відеорепортаж закінчив, пригрозивши, що він все викладе в інтернет і знає кому це все показати…

І це не фейк. Хіба власник барів і ресторанів влаштував «клоунаду» для власного піару …

P.S.  До слова, це відео на його ж сторінці має багато поширень і коментарів. Так що пан Мамус свою карєру оператора-"правдошукача"-"викривача" всіх злочинців у Тернополі почав правильно :)

А про те, що твориться біля його закладів, згодом...

   ігор мамус, корупція, скандали, фото, відео, тернопільський тиждень   

Коментарі  

 
+2 #6 світланка 18.02.2017 11:24
А чому там знаходиться Максим,які законні підстави будівництва цього закладу саме в Замку,пана Мамуса не тривожить? Думаю,ні,вони ж разом з власниками Максима проводять "заходи"-бухаловки посеред тернопільських парків.І тоді в тих парках тупо нищиться все живе,і газони в тому числа.Але то десяте діло,коли свій бізнес,то заїкатися тоді Мамус не буде.Мала можливість спостерігати за ним,коли проходила в парку якась чергова алкогольна Дефіляда.Не бігав чогось з камерою,не заїкався,що тут його донечка гуляє і травичку на газонах в парку вщент витоптано і випалено шашличниками
Цитувати
 
 
+1 #5 Наталія М 18.02.2017 09:43
Де мій коментар? Чи ви пропускаєте те, що вам підходить?
Цитувати
 
 
0 #4 Наталія М 18.02.2017 08:27
А як на мене то правильно написав. 100 % вірно. Вони вже стають такі самі наглі, як і їх попередники і хабарі на дорогах вже так само беруть і паркуються, де простому смертному зась. І треба це знімати і показувати, бо ще 100 років будем в такому положенні. Мамус молодець. Нехай оглядуються від страху, що хтось зніме.
Цитувати
 
 
+4 #3 Атаман 18.02.2017 01:01
Ну і де подівся мій комент з приводу цього епізоду міста Тернополя?
Пишу ще раз незнаю Мамуса і незнаю пана який його паплюжить Гнатюка ...
Але знаю напевно що недореформована система міліполіції немає жодної преференціі в суспільстві , щоб їх поважати...
Вони своіх навіть пенсіонерів , які знали , вміли і могли доречі ...
Просто кинули і це всі знають ...
Бо вони не на службі , вони на підтанцьовках у кононенківграно вських і іншої шушури...
І можете стирати пости і раком навіть ставати. У вас кишка тонка , щоб щось сотворити , бо ви мертвонароджені ...
І така ваша доля , за невеликим виключенням тих , які щось розуміють і заперечують , але ви їх гоните з системи ...
Бо це ваша. Гнила система ..
В ній і перебувайте до часу ... До часу!!!
Ще раз зітрете пост " Тернопіль поліпиздичний перепрошую політичний то запамятаю ...
Я незлопамятний , але память в мене добра...
Цитувати
 
 
+1 #2 хахахах 18.02.2017 00:03
жижві і підарам все можна, навіть позоритися :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8) :P :P :P :P
Цитувати
 
 
-1 #1 Макс 17.02.2017 23:56
шо заздрість не дає спокою шо таке писати про відому людину, га?
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.