Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

ТТ вже писав, що Тернопільський депутат оголосив війну своїм колегам із "злочинного угрупування"

Схоже, депутату сподобалося бігати до правоохоронних органів. А тому вчора, після того як він «накатав» заяву на представників ЗМІ, депутат міської ради Андрій Шкула заніс заяву в Головне управління Національної поліції в Тернопільській області про вчинення кримінального правопорушення (зловживання службовим становищем та службове підроблення).

Цього разу  новоявлений місцевий «комісар Катані» побачив ознаки злочину вже в діях чиновників міської ради

"Заява на основі знайомства з матеріалами справжнього Генплану міста та його підмальованої копії, якою користується міська рада, а також офіційними листами між міською радою та розробником ДП “Діпромісто”. Там чітко простежується і хронологія і покроковість створення “лівого” Генплану та підміна ним справжнього і діючого. Також депутати звернулись до начальника поліції аби забезпечив збереження доказів, щодо фальшування містобудівної документації. Це важливо бо на сесію 24 лютого можуть винести питання внесення змін до Генерального плану. Якщо депутати проголосують ЗА то “узаконять” дерибан парків. А парки ще можна врятувати!!! Де саме фальшування? На фото гляньте!" – пише депутат.

Фото можна переглянути на сторінці депутата ТУТ

А про те, як пан Шкула хоче мільйон гривень з колишніх колег, читайте далі в матеріалі Часопису

Виявляється у Тернополі з’явився «супер – крутезний» та безстрашний борець із організованою злочинністю. Причому, це не хтось там з поліцейських чинів, не «твердий горішок» Брюс Вілліс, якого,  після провалу  всіх можливих і неможливих реформ, влада може запросити в Україну боротися з криміналом,- це наш доморощений депутат міської ради Андрій Шкула.

Для російських зомбоящиків наголошуємо, що це одна особа, а не дві, як Зорян і Шкіряк.  Бо саме Шкула мужньо вирішив сам один !!! кинути виклик «організованому злочинному синдикату», до якого входять журналісти «НОВОЇ Тернопільської газети» та ще семи місцевих інтернет-видань. В заяві до обласної прокуратури, яку народний обранець розмістив в себе на сторінці в Фейсбук 16 лютого, він звинувачує цю, без  перебільшення, «банду» у поширенні завідомо неправдивих повідомлень про нього і хоче за це мільйон гривень «моральних збитків».

Тобто, треба, щоб «банда» скинулась і Шкула стане добрим, і нікого карати не буде. Як тут не згадати крилату фразу відомого кіногероя Михайла Самуїловича Паніковського  із «Золотого теляти» Ільфа і Петрова: «Дай мільйон, ну дай мільйон». 

Після оприлюдненої суми, стало зрозуміло, що наш «супергерой» не буде «мєлочь по карманам тирять», а зразу стартує з кругленької суми (тут якраз і згодився досвід перебування на чолі земельної комісії).

Треба відзначити, що заява Шкули викликала суцільний екстаз у його фейсбучних прихильників, які одразу почали ділити віртуальні гроші і присилати банківські реквізити, куди треба перерахувати кошти на благодійність.

Хоча, відверто кажучи, після усіх цих публікацій про нашого народного обранця, мене «тєрзают смутниє сомнєнія» щодо того, як би пан Шкула тратив ці гроші. Ну що ж, побажаємо успіхів нашому тернопільському «комісару Катані» у його «нелегкій боротьбі» та побільше читати Законів України, перед тим, як щось писати, щоб потім з тебе не сміялися люди.

Коментарі  

 
-1 #2 ТТ 21.02.2017 12:07
Цитую Ігор Л.:
А чо побоялися-то підписатися, правдолюбці? В Тернополі страшно? А завтра будете кричати на донецьких, що вони не такі? А самі навіть замовну статтю - і то підписати боїтеся?
ніхто нічого не боїться, в статті сказано хто автор половини тексту, а інше - зазначено на сайті, що пише ТТ, за те й готовий відповідати )
Цитувати
 
 
0 #1 Ігор Л. 21.02.2017 12:00
А чо побоялися-то підписатися, правдолюбці? В Тернополі страшно? А завтра будете кричати на донецьких, що вони не такі? А самі навіть замовну статтю - і то підписати боїтеся?
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.