Нове на сайті:
На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком"

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

В Тернополі відбулася так звана акція "Деревом по генплану".

Прийшли з десяток молодих людей (як розказують організатори, серед яких партійці з однієї політсили, що були навіть «тітушки»). На місці потенційної забудови біля ТРЦ «Орнава». Посадили, вихваляючись на камери, кілька пагінців дерев, куплених в квіткових магазинах. Пропіарилися. Молодці.

Чи виростуть з насаджень дерева – байдуже. Дураку зрозуміло, що в даний час, коли вночі мінусова температура і грунт промерзає, жодне дерево посаджене не виросте.

Але чи це цікавить «активістів»? Звісно, ні. Їм би пропіаритися в соцмережах і на сайтах. І в черговий раз продемонструвати, які вони борці за справедливість і проти «сфальсифікованого», на їхню думку, Генплану Тернополя.

Який, можливо, завтра приймуть депутати міськради на сесійному засіданні.

Не зрозуміло тільки, чому досвідчені люди брали участь в цьому «цирку»…

P. S. Не применшуємо статусу події. Але якщо привертаєте увагу до проблеми в Тернополі з незаконними забудовами, то не садіть для піару приречені на знищення дерева, а робіть інші кроки, "активісти"...

  орнава, акція, дерева, фото, тернопільський тиждень  

Коментарі  

 
+1 #3 Vitaly 24.02.2017 14:44
автор креативненько лайном обкладає акцію людей, які хоча б щось роблять. тільки щось нічого не пропонує, креативний наш
Цитувати
 
 
-1 #2 Тернополянин 24.02.2017 14:33
Цитую фу:
аж соромно жити в цьому місті (

Соромно - чемодан, вокзал, сам знаєш куда
Цитувати
 
 
-3 #1 фу 23.02.2017 17:32
на дибілів розрахований цей маразм гімнярів, аж соромно жити в цьому місті (
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.