Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

 

Оперативники затримали 21-річну організаторку незаконного бізнесу та повію. Вартість послуг коливалася від вісімсот до тисячі гривень за годину.

Оголошення щодо надання сексуальних послуг за гроші дівчата з Тернопільщини розмістили в соціальних мережах. Клієнтів знаходили швидко. За рік роботи з'явилися і постійні поціновувачі їхніх послуг.

У понеділок, 27 лютого, працівники відділу боротьби із злочинами, пов’язаними із торгівлею людьми ГУНП області, затримали сутенершу та її подругу.

За словами керівника відділу Олександра Буняка, організаторці незаконного бізнесу двадцять один рік. Вона жителька Заліщицького району. Свого часу навчалася в одному з училищ Тернополя, але була відрахована. Після цього вирішила влаштувати власний бізнес - винайняла двохкімнатну квартиру на вулиці Ломоносова і почала торгувати сексуальними послугами.

"Бізнесменша" шукала клієнтів, а дві двадцятирічні близнючки з Лановеччинизаробляли гроші. Вартість  послуг коливалася від вісімсот до тисячі гривень за годину. Клієнти були різні - як молоді, так і старшого віку.

Тридцять відсотків від суми забирала організатор заробітків, інколи затримали оплату одягом відомих брендів.

Олександр Буняк каже, що обидві сестри мали дітей - одному хлопчику 4 роки, іншому 9 місяців. Поки мами працювали, сутенерша з дітьми сиділа в сусідній кімнаті. За деякий час одна з близнючок поїхала до Італії, залишивши сина сестрі.

 Під час санкціонованих обшуків у квартирі вилучили близько 3500 гривень, мобільні телефони та сім-картки. Виявили правоохоронці і два пристрої для куріння марихуани. Наркотичну речовину, кажуть дівчата, споживали разом із клієнтами.

Підозрювану затримали відповідно до статті 208 КПК. Їй інкримінують статтю 303 частина 2 ККУ - сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк відчотирьох до семи років.

Її подруга відповідатиме перед законом за статтею 181-1 КУпАП - заняттяпроституцією, що тягне за собою попередження або штраф від п'яти до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Відділ комунікації НП Тернопільської області

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...