Нове на сайті:
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

 

Вважається, що 8 Березня як свято втратило актуальність. Проте інтерес українців до нього, згідно з пошуковою статистикою Яндекса, не вщухає. Щороку на початку березня українські користувачі запитують Яндекс про Міжнародний жіночий день понад два мільйони разів. З них більше 16 тисяч пошукових запитів надходить від мешканців Тернопільської області. 

Схоже, що заздалегідь готуватися до свята мешканці Тернопільщини не звикли — втім, як і користувачі з інших регіонів країни: кількість пошукових запитів сягає піку тільки о 9—10 ранку 8 березня, коли відкладати вже нема куди.

За даними пошуку Яндекса, до 8 Березня користувачі з Тернопільської області найчастіше хочуть знайти в інтернеті:
1. Привітання 
2. Вірші 
3. Подарунки 
4. Зображення
5. Листівки
6. Пісні
7. SMS
8. Сценарії

Цілком очікувано на першому місці пошукового рейтингу опинилися віншування: кожний третій запит до Яндекса про свято містить слова «привітання» або «поздоровлення». Найчастіше шукають привітання з 8 Березня для мами українською мовою.

Примітно, що душа тернополян особливо тяжіє до поезії — поздоровлення у віршах шукають у 6 разів частіше, аніж у прозі:

Як і у будь-яке інше свято, чимало користувачів стикається із проблемою вибору подарунків. Дані Яндекса свідчать про те, що більшість має намір робити презент на 8 Березня власноруч. Понад 50% запитів про подарунки містять фразу «своїми руками»: 

Найпопулярніший матеріал для подарунків своїми руками на Тернопільщині — папір, на другому місці — бісер. Також їх часто хочуть виконати у техніці квілінг. Причому користувачі схильні економити зусилля  – часто шукають, як зробити подарунки легко.

Решта користувачів, яка переймається цією темою, запитує, «що подарувати». Тернополяни, схоже, не надто економлять на подарунках, бо майже не шукають дешеві та недорогі варіанти. Найпоширеніший запит у цій категорії — що подарувати мамі на 8 березня. Найчастіше подарунки та поздоровлення шукають для мами, на другій сходинці за кількістю запитів — вітання для дівчини, на третій — для бабусі. Дехто намагався знайти поздоровлення навіть для чоловіків: 

Часто шукають зображення із привітаннями до 8 Березня. Тернополян переважно цікавлять красиві чи дотепні картинки, часом анімовані. А іноді вони точно знають, чого хочуть.

Ті, хто шукає листівки, здебільшого цікавляться, як їх зробити або намалювати самостійно.

Досить популярними виявились запити до 8 Березня про пісні: найчастіше шукають про маму і зазвичай дитячі. Майже удвічі менше, але теж багато цікавляться святковими SMS. Ті, хто вибрав цей варіант привітання, запитують здебільшого про дотепні та короткі повідомлення українською мовою. Закривають рейтинг найпопулярніших тем святкові сценарії. Шукають переважно сценарії для свят у дитячому садку та школі.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.