Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

21 лютого 2017 року під головуванням заступника Голови Громадської ради Тернопільської ОДА І.М. Чорної відбулося засідання представників комісій з питань гуманітарної та соціальної сфер. Одним із питань порядку денного був розгляд звернень громадян, зокрема: скарга педагогічного колективу ТДНЗ №16, скарга помічника вихователя ТДНЗ №16 О.В. Сабади, скарга батьківського комітету ТДНЗ№16. Управління освіти і науки Тернопільської міської ради вражене тим, що для участі у даному засіданні не були запрошені працівники управління освіти і науки(члени комісії, яка була створена для розгляду скарги педколективу).

27 лютого 2017 року на новинний портал «Погляд» Чорною І.М. викладено однобічно  інформацію в статті «Залякування та погрози,-недитячі пристрасті в тернопільському садочку» без урахування думки комісії. Зважаючи на це, вважаємо за доцільне викласти власне бачення ситуації. Послідовно. Об’єктивно.

Звернення педагогічного колективу від 19 жовтня 2016 року було розглянуто невідкладно, безпосередньо начальником управління освіти і науки Похиляк О.П.. Проведено зустріч з колективом, дано роз’яснення з усіх питань, які піднімалися у скарзі; враховано думку колективу та проведено бесіду з керівником дошкільного закладу.

Скаргу від 02.02.2017 року, з якою колектив звернувся до начальника управління(копії були надіслані міському голові і начальнику управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації), також  розглянуто у терміни, визначені законодавством.

Враховуючи те, що дана скарга була подана повторно, розгляд її здійснювався комісійно з 14.02. по 20.02.2017 року. Звернемо увагу на деякі моменти :

-          У ході роботи комісії жодних зауважень до членів комісії не було.

-          01.03.2017 року відбулася зустріч педагогічного колективу з начальником управління та членами комісії , які проводили перевірку фактів, викладених у скарзі. В ході зустрічі з’ясовано, що члени комісії працювали демократично, відкрито.

-          Факт звернення працівників установи до лікувальних закладів щодо погіршення стану здоров’я не підтвердився.

 Враховуючи вище наведені факти , наголошуємо :

1.      Працівниками  управління освіти і науки Тернопільської міської ради забезпечується виконання вимог чинного законодавства щодо вирішення проблем, з якими звертаються громадяни.

2.     Порушень термінів розгляду звернень не допускається.

3.     У відповідях надаються обгрунтовані пояснення; кожному заявнику доводиться інформація про можливість вирішення питань, що висвітлюються у зверненнях.

4.     За результатами розгляду звернень надаються письмові та усні відповіді.

 Окремо хочемо запевнити, що працівники управління освіти і науки Тернопільської міської ради відкриті до спілкування , зацікавлені в об’єктивному розгляді будь – яких звернень, у тому числі і за участі  представників громади міста.

Коментарі  

 
-1 #1 Ольга М. 07.03.2017 17:08
Інформація - НЕ відповідає першоджерелу !!!
Є докази, - читайте, є 2 коментарі заступника Голови Громадської ради Тернопільської ОДА, яку безпідставно звинуватили в "однобічному викладенні інформації" !!!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.