Нове на сайті:
На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком"

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Минулий робочий тиждень завершився неочікуваними обшуками у Тернопільській міській раді, окремих її структурних підрозділах та комунальних підприємствах. Шукали документи на виділення землі, на забудову якої згодом були укладені інвестиційні угоди. Будинки та офіси інвесторів теж піддалися обшукам.

Попри неодноразові запевнення міського голови Сергія Надала про законність подібної схеми залучення в місто інвестицій, правоохоронці, схоже, думають інакше.

Будучи впевненим у своїй правоті, міський голова побачив у діях силовиків політичну розправу з ВО «Свободою», членом якої є Сергій Надал, аналізує сайт Терен, який фінансує, і це не таємниця, скандальний олігарх-фермер Іван Чайківський

Однак, більше ніхто на захист від політичного свавілля правоохоронців не став.

Мовчить лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок.

Навіть через вихідні прес-служба партії не спромоглася почути свого побратима-мера з Тернополя.

Мовчить голова Тернопільської ОДА Степан Барна, хоча його однопартійці з пропрезидентського «Блоку Петра Порошенка» працюють в міській раді під керівництвом Сергія Надала та разом несуть відповідальність за стан справ в місті.

Мовчить і обласна прокуратура, хоча саме вони неодноразово повідомляли про свої успіхи у поверненні громадам та державі незаконно відчужених земель.

Мовчать і міські депутати. Хоча їхні обласні колеги показали характер і після розгону блокувальників «торгівлі на крові» майже миттєво зібралися на позачергову сесію. А це питання лежало виключно в політичній площині. Є серед обласних депутатів і представники ВО «Свобода». Але і ті мовчать щодо політичних утисків їхніх побратимів з міської ради.

Мовчать і партії, які мають своє представництво у Тернопільській міській раді.

Жодна політична сила не стала на захист не лише міського голови, але і іміджу органу місцевого самоврядування, за діяльність якого вони також несуть відповідальність через обраних туди своїх депутатів.

Зрештою, мовчить і Церква, яка мала би першою висловитися в захист свого благодійника Ігоря Гуди, який буквально днями завершив реалізацію паломницького проекту під назвою «Нерукотворний образ у Тернополі». Хоча в проекті «Інвестор привабливих земельних ділянок» Ігор Богданович, швидше за все, вийде сухим з води, адже перші кроки з виділення землі робили саме в міськраді.

Напевне, таке мовчання має своє пояснення.

Не під запис, в міській раді натякають, що йдеться про виділення земель комунальним підприємствам у період 2013-2015 років.

Саме тоді, коли відповідним напрямком керував заступник міського голови, Володимир Камінський, якого так феєрично затримували 2 роки тому.

А як закінчилося розслідування по фактах, де на відео фігурує пан Камінський, всі вже знають.

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.