Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У місті стартував міжрегіональний проект «Школа помічника депутата». У Тернополі його організовує територіальна організація партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність».

Перший семінар в рамках проекту відбувся 16 березня. Спікером виступив секретар Тернопільської міської ради, голова міської організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Віктор Шумада. Він розповів учасникам «Школи помічника депутата» про свою діяльність на окрузі № 35, про взаємодію депутата з помічниками та співпрацю з мешканцями міста. Темою зустрічі стала також виборча система – її особливості та недоліки. Віктор Шумада під час спілкування із учасниками проекту наголосив на важливості вивчення англійської мови. Адже володіння іноземними мовами відкриває нові можливості для політичного діяча і значно розширює поле діяльності.

Зазначимо, у Тернополі в проекті «Школа помічника депутата» беруть участь понад 20 осіб. Упродовж двох місяців для них проведуть 10 семінарів. Народні депутати України, депутати місцевих рад, громадсько-політичні діячі розповідатимуть їм про важливі аспекти діяльності органів місцевого самоврядування та роботи помічника депутата.

школа, помічник депутата, віктор шумада, фото, тернопільський тиждень

школа, помічник депутата, віктор шумада, фото, тернопільський тиждень

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.