Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Незаконну порубку лісу інкримінують правоохоронці жителю села Целіїв Гусятинського району. Трактор чоловіка спинили працівники превентивної служби. Причина зупинки - перевірка документів на деревину, яку він перевозив у причепі свого транспорту.

За словами тимчасово виконуючого обов'язки начальника Гусятинського відділення поліції Олега Гудака, увагу поліцейських привернув причеп, наповнений деревиною. При перевірці з'ясувалося, що це дрова породи дуб.

Надати будь-які дозвільні документи на деревину власник транспортного засобу не зміг. Він сказав, що самовільно зрубав кілька дерев для власного використання ще у грудні, але не зміг вивезти через сніг.

Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події встановила, що дуби чоловік зрізав на території одного з лісгоспів області. На причепі знаходилося і знаряддя праці - бензопила. Трактор арештований, а екологічна служба рахує збитки, спричинені державі підприємливим чоловіком.

Подія внесена до ЄРДР за статтею 246 частина 1 ККУ - незаконна порубка лісу.

Співробітники поліції й надалі проводитимуть заходи щодо недопущення незаконної вирубки лісу на території області, а також просять краян повідомляти про подібні факти на лінію «102».

Фото ТУТ

Коментарі  

 
0 #3 tatysho-vasya 27.03.2017 02:36
Щось подібне (з дубом-кругляком) ТОДІ (в лютому 2015-го) сталось і в Борщівському лісництві (чит.: http://ternopoliany.te.ua/zhittya/5956-pid-chortkovom-aktivisti-viyavili-sotni-kubometriv-nichijnogo-duba-foto )
Куди поділись (тоді ж, в лютому 2015-го) дорогі дубові "дрова" - тиша. Очевидно, хтось із «зацікавлених осіб» уже встиг до- чи побудувати собі (переоформивши на «дорогу тещу») «хатинку на куряч., дубових ніжках». Хоча, кажуть, що Чортків.райсуд тоді наклав арешт на виявлену деревину… Тиша. Як у «лісі-лісі темному».
Але ж, як хтось ТАМ казав, все (чи ще не все?) таємне таки стане явним. Рано чи пізно…
Цитувати
 
 
0 #2 tatysho-vasya 27.03.2017 02:32
До цих пір так і невідомо, куди поділись 250 колод (кожна 3 - 4 м довжиною) ділового дубу із ст.Вигнанка. Хоча на місце знаходження деревини (судячи з публікації) виїжджали працівники Чортків. (не Гусятин.) РВ УМВС України та лін. відділу УМВС України Львів. залізниці в Тернопіл. обл. («Під Чортковом активісти виявили сотні кубометрів «нічийного» дуба. Фото», 19.02.2015, http://ternopoliany.te.ua/zhittya/5956-pid-chortkovom-aktivisti-viyavili-sotni-kubometriv-nichijnogo-duba-foto )
Та подія була внесена в ЄРДР під номером 12015210190000068. Але два роки тому (16.02.2015р.). І також, як і згадана вище, з правовою кваліфікацією ст.246 ККУ.
Цитувати
 
 
0 #1 Прес-служба ТОУЛМГ 20.03.2017 18:20
Велике прохання забрати з тексту "Чорткіського лісгоспу". Ми телефонували до представників районного відділу поліції, але вони так і не спромоглися здійснити правку. Незаконну рубку чоловік здійснив не на території Чортківського лісгоспу, а на території колгоспного лісу Гусятинського району. Дякую. - Прес-служба Тернопільського обласного управління лісового та мисливського господарства.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.