Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Прокурор області В‘ячеслав Перч  наголошує на неприпустимості вчинення дій, що дискредитують працівників прокуратури і знову підривають авторитет і довіру суспільства до прокуратури Тернопільщини, яка почала відновлюватись, завдяки злагодженій і системній роботі колективу як обласного апарату так і  окремих  місцевих прокуратур.

 Даючи коментар місцевим ЗМІ щодо затримання керівника однієї з місцевих прокуратур,   В‘ячеслав Перч зауважив, що із створенням Генеральної інспекції при Генеральній  прокуратурі України, її робота по очищенню прокуратури від корупціонерів відчувається в кожному регіоні. «На жаль, - зазначив прокурор області, - наші досягнення, якими ми крок за кроком знову здобуваємо довіру до населення,  заплямовані працівником, котрий  повинен працювати на утвердження закону, а не порушувати його. Але закон однаковий для всіх, і кожен, хто його порушить,  не уникне відповідальності!»

Керівник однієї з  місцевих  прокуратур  Тернопільської області з метою отримання неправомірної вигоди від прокурора цієї ж  прокуратури висунув останньому вимогу надати йому грошові кошти у сумі 5000 гривень за ненастання для нього  негативних наслідків за допущені в роботі недоліки. Після одержання від свого колеги   5000 гривень неправомірної вигоди,   слідчі Генінспекції ГПУ спільно із СБ України у Тернопільській області затримали керівника місцевої прокуратури  у порядку ст. 208 КПК України.

  Слідство триває. З‘ясовуються усі обставини і деталі злочину. 

Коментарі  

 
+1 #1 Ромко Шмайсер 23.03.2017 14:52
Гвалт! Смятєніє чувств! А вся фігня в тому, що просто зажерся і перестав ділитися...Для таких "крокодилів" 5000 - це не сума. Це банальна зачіпка для прокурорського фраєра, що перестав здавати "в касу".
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.