Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Днями Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг, переглянула тарифи на водопостачання і водовідведення для “Тернопільводоканалу”, та прийняла відповідну постанову про здорожчання. Згідно до неї мешканці Тернополя будуть сплачувати за послуги підприємства на 14% більше, повідомляє ТВ-4.

– При цьому національна комісія залишила 2 види тарифів, які були до цього часу, вони будуть відрізнятися для мешканців багатоквартирних будинків і для інших абонентів, зокрема,і приватного сектору. Причому в ці тарифи буде включено вартість періодичних повірок. Згідно нової постанови вартість послуг для мешканців багатоквартирних будинків буде становити 13 гривень 7 копійок, це рам водопостачання і водовідведення, а для абонентів приватного сектору – 12 гривень 24 копійки, – розповідає начальник планово-економічного відділу КП “Тернопільводоканал” Володимир Водовіз.

Вартість послуг зросте на 1 гривню 59 копійок за кубічний метр.

– Якщо враховувати середнє споживання сім’ї з 3 чоловік, то рахунки для такої сім’ї збільшаться на 12 гривень. Для абонентів, в яких оформлена субсидія, це не буде відчутно, тому що цю різницю покриє субсидія, – каже Володимир Водовіз.

Постанова про зростання тарифу на воду вступить в дію вже у найближчі дні – після опублікування в “Урядовому кур’єрі”. Тож тернополянам пропонують подати покази лічильників вже, аби провести розрахунок ще за старими тарифами.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.