Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Вже не вперше колишніх міліцейських високопосадовців на Тернопільщині затримують напідпитку.

От і екс-начальника тернопільського міськвідділу поліції, а перед тим заступника начальника ДАІ області Олега Турлая затримали патрульні поліцейські сьогодні, 27 березня вночі.  Про це пише  20 хвилин.

Чоловіка підозрюють у керуванні автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. Сьогодні вночі 3-тя рота Управління патрульної поліції Тернополя затримала за підозрою в керуванні транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння колишнього очільника тернопільського міськвідділу поліції, а також ДАІ, – повідомив на власній сторінці у «Фейсбук» тернополянин Андрій Деркач. – Суд вирішить всі обставини цієї справи!

За інформацією конфіденційного джерела, наближеного до правоохоронних органів, мова йде саме про Олега Турлая. Нагадаємо, він був заступником начальника управління ДАІ в області. Перед самою атестацією його призначили керівником тернопільського міськвідділу поліції. Атестацію правоохоронець не пройшов, проте через суд намагався відновитись на посаді. Суд першої інстанції Олег Турлай, за нашою інформацією, програв і подав апеляцію. За кілька днів в апеляційному суді Львова мало відбутись слухання.   Як нам стало відомо, затримали екс-очільника міськвідділу поліції у Центрі, на вул. Січових стрільців, близько 4 ранку за порушення правил дорожнього руху. Коли у копів виникли підозри, що екс-міліціонер перебуває у стані алкогольного сп’яніння, запропонували йому пройти освідчення. Той відмовлявся і навіть тікав. Врешті офіційно оформили його відмову від проходження освідчення на вміст алкоголю у крові – і за допомогою «Драгера», і в медзакладі. На місце викликали інспекцію з особового складу. Ми намагались зв’язатись з Олегом Турлаєм, аби почути його версію того, що трапилось. На жаль, телефон чоловіка постійно вимкнений. Ми готові надати йому можливість висловитись.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.