Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Кубок переможця, медалі, відзнаки та пам’ятні нагороди поповнили скарбницю відомої на Тернопільщині та в Україні футбольної команди Креатор-Буд.

футбол, кубок україни, чемпіони, креатор буд, фото, тернопільський тиждень Протягом двох днів у Києві  25-го та 26-го березня  проходив  VII Відкритий весняний кубок будівельників України ФАБУ з міні-футболу серед будівельних організацій України . Всього у всеукраїнському чемпіонаті взяли участь 24 команди.  Легендарна  Команда Креатор-Буд  стала  єдиною , яка представила Західну Україну  на весняному кубку, за що і отримала додатковий подарунок у вигляді золотого кросівка.

Президент  футбольного клубу «Креатор-Буд», граючий нападник команди  Ігор Гуда гордиться своєю командою і не зважаючи на складні економічні часи в Україні уже 9-тий рік поспіль підтримує команду,  яка достойно  представляє Тернопільську область на всеукраїнському рівні.

Нагадаємо,  футбольну команда «Креатор-Буд».була створена у 2008-му році  і є багаторазовим чемпіоном Тернополя та області серед любительських команд,  володарем суперкубка області з футболу, володарем Кубка України та фіналістом супер кубка України 2015 р. серед команд-ветеранів, учасником чемпіонату світу 2015-го року серед команд  діаспори.

Головний тренер команди «Креатор-Буд» Віталій Гоцалюк, який сьогодні вранці приїхав з Києва, розповів, -  ігри були напружені, суперники сильні, але вдалось здобути перемогу, залишивши позаду дві команди . Команда із Житомира стала другою у лізі Silver, а футболісти з Кривого Рогу взяли бронзу.

Юрій Беркита з команди Креатор-Буд став кращим бомбардиром чемпіонату України серед будівельних команд

На разі, фаворити Тернопільщини, футболісти Креатор-Буду готуються до чемпіонату України серед ветеранів, який проходитиме у травні-червні цього року. Вітаємо команду «Креатор-Буд» з перемогою і бажаємо подальших успіхів та перемог .    

  футбол, кубок україни, чемпіони, креатор буд, фото, тернопільський тиждень  

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...