Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Як повідомляє на своїх партійних ЗМІ та в соцмережах партія Юлія Тимошенко, місцевий осередок, тобто ТМО ВО «Батьківщина» зробила заяву з приводу голосування депутатів її фракції у Тернопільської міської ради за зміни до Генерального плану.

Про це повідомляється на сторінці Тернопільського міського осередку партії у Facebook.

Зокрема в заяві зазначається, що позиція партії “Батьківщина” залишається незмінною. Пріоритет – захист інтересів громади та недопущення зловживань будь-ким на будь-якому владному рівні.

Повідомляється, що 17 лютого, на Бюро міської організації ВО “Батьківщина”, було прийнято одноголосне рішення рекомендувати депутатам фракції не голосувати за зміни до Генерального плану, а винести це питання на громадське обговорення, в якому представники партії готові були взяти активну участь.

“Прикро, але депутати Тернопільської міської ради фракції ВО «Батьківщина» порушили партійну дисципліну та положення про депутатську фракцію, віддавши свої голоси “за” вищевказані зміни. Такі самодіяльні рішення не минають безслідно та матимуть свої наслідки. На завтра, 28.03.2017, заплановано чергове засідання Бюро, на якому до депутатів будуть застосовані партійні стягнення, аж до виключення їх з партії (що цікаво, такі залякування тим депутатам до одного місця ці заяви, адже депутатами вони залишаться до кінця каденції - прим.ТТ). Смію запевнити шановну громадськість, що ми цінуємо кожен голос, відданий мешканцями Тернополя за нашу партію, а нашої принциповості та наснаги стане і на застосування імперативного мандату та ініціювання відкликання депутатів”, – запевнив голова ТМО ВО “Батьківщина” Микола Сліпченко.

Коментарі  

 
+1 #2 Ваня 31.03.2017 08:20
Давно дивуюся як такого неука та пристосуванця як Деревляний тримають в "Батьківщині", та ще й на такій посаді. Невже немає нікого достойнішого?
Цитувати
 
 
+2 #1 Олег 29.03.2017 22:47
Риба гниє з голови. Доки не виженуть обласного очільника партії, і далі буде такий бардак
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.