Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Прокуратурою області учора, 30.03.2017 року,  скеровано до суду обвинувальний акт   у кримінальному провадженні    за  частиною 1 статті  367 КК України (Службова недбалість)  щодо лісника  одного з  районних державних агропромислових підприємств.

Розслідуванням встановлено, що  працівник лісництва, обіймаючи посаду, що належить до державної лісової охорони та будучи зобов’язаним здійснювати охорону лісу від незаконних рубок,  маючи об’єктивну можливість для забезпечення охорони лісу (зокрема, виявлення ознак незаконних рубок дерев, залучення працівників лісової охорони та правоохоронних органів для припинення самовільних рубок), допустив неналежне виконання своїх службових обов’язків через несумлінне ставлення до них.

Підозрюваний  неналежним чином проводив охорону лісу в кварталах переданої йому під охорону,  не виявляв лісопорушників та фактів чи ознак вчинення   самовільних рубок у лісі,  внаслідок чого впродовж 2015-2016 років невстановленими на цей час  досудовим слідством особами, здійснено незаконні рубки дерев із завданням  шкоди лісовому фонду в сумі майже 80 тисяч гривень.

 Окрім того, завершено  розслідування у ще одному резонансному кримінальному  провадженні щодо працівників лісогосподарства іншого району.

 Слідством встановлено, що під час перевірки восени 2016 року  щодо наявності на складах державного лісового підприємства лісопродукції  при  порівнянні документів  бухгалтерського обліку з наявною деревиною  виявлено недостачу її усіх порід майже  1000  м  куб. Позаплановою ревізією  діяльності  державного підприємства  встановлено нестачу лісопродукції на суму понад 1 млн. 200000 грн.

 Розслідування у кримінальному провадженні за частиною 3 статті 191Кримінального кодексу України ( Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем вчинені за попередньою змовою групою осіб)  завершено. 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.