Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Народний депутат з Тернопільщини Роман Заставний (запамятався тернополянам хіба тим, що міняв партії частіше за автіки та тим фактом, що левова частка елітної нерухомсті за його мерства стала з комунальної його ж приватною - прим.ТТ), очевидно, готується до відкриття нового ресторану. Столичні журналісти впіймали нардепа на тому, коли він час засідання 5 квітня розглядав дизайн інтер’єру.

До слова, це вже не вперше Заставного зафіксували за гаджетом під час засідання. Кілька місяців тому камери “зловили”, як  нардеп розглядав фотографії нашої землячки, біатлоністки Олени Підгрушної.

Що ж до Заставного, то не виключено, що він обирав інтер’єр для нового ресторану, який скоро планують відкрити у центрі Тернополя. Це буде четвертий заклад харчування, і це тільки в центрі!!!, який належить відомій родині, і знаходитиметься він поруч з іншими ресторанами – на “вулиці імені Заставного”. Що цікаво, жодна із нерухомостей, де провадить бізнес сім’я нардепа, у декларації не зазначена, повідомляє Репортер

Згідно декларації, за минулий рік Роман Заставний позбувся одного автомобіля. Позашляховик “Land Rover” (2008 року випуску) він продав за 600 тисяч гривень. Позбулася родина Заставних і товариства з обмеженої відповідальністю “Терра”, яким володіла на правах повної власності. Натомість один із синів глави родини придбав 25% у товаристві “Ресурс-Лімітед” і тепер  нардеп із сім’єю повноправно володіє цією фірмою.

 заставний, ресторани, фото, скандали, корупція, нерухомість, тернопільський тиждень 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...