Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

«Христос воскрес - і дух наш воскресає!» - передвеликодня акція  у ТЗОШ № 18
12 квітня 2017 року у ТЗОШ № 18 під егідою Тернопільської обласної державної адміністрації, управління освіти і науки та відділу сім`ї та молоді Тернопільської ОДА, управління освіти і науки Тернопільської міської ради, партії «Солідарність» відбулась благодійна акція під гаслом «Христос воскрес - і дух наш воскресає!», адже велике значення має свято Воскресіння Христа для нашого народу.
Українці ступили на шлях свого відродження і бачать у світлому Христовому Воскресінні символ свого відродження, символ національного воскресіння.

Директор школи Заброцький Р.П. наголосив, що для того, щоб ми могли радісно відзначити свято світлого Воскресіння Христового у колі рідних, посмакувати пасочкою, поводити гаївок під мирним небом, сотні українців сьогодні, ризикуючи життям, оберігають наш спокій та мир на сході. Вони принесли себе в жертву в ім'я всіх нас, за вільну та незалежну Україну. 

Ігор Чорний, начальник відділу сім`ї та молоді Тернопільської ОДА, сказав, що справедливо було б, щоб у час Великодніх свят мужні захисники знали, що про них пам'ятають та люблять, щоб кожен боєць відчув радість та підтримку всіх нас, адже ми єдина Україна. І дуже добре, що учні ТЗОШ №18 провели акцію, яка спрямована на те, щоб забезпечити наших хлопців в зоні АТО великодніми подарунками.

Настоятель церкви Зарваницької Божої Матері отець Роман поблагословив учнів на добру справу та освятив символи Великодня : писанки, крашанки, пасочки. Учні школи із великим завзяттям розмальовували писанки, прикрашали святкові пасочки, писали воїнам вітальні листівки.

Ці витвори, зроблені руками дітей, є унікальними, адже ввібрали в себе невичерпну дитячу фантазію , всю їхню любов та вдячність тим, хто захищає цілісність і суверенітет Української держави. 

Заступник начальника департаменту освіти і науки Тернопільської ОДА пані Ганна Зварич наголосила, що ця акція допоможе нашим захисникам відчути родинне тепло і затишок, знаходячись так далеко від рідних домівок, що ці маленькі подарунки зміцнять у серцях українських вояків віру в перемогу , додадуть надії на швидке повернення живими та здоровими додому. 

Володимир Дзудзило сказав: «Поки що скалічена Україна .. І хто ж захистить її душу, її майбутнє?... Боляче… Боляче за нашу прекрасну Україну, цей розкішний вінок з рути і барвінку, країну смутку і краси, за її мужній народ, що віками боровся за своє щастя. Україна повинна вижити, і вона виживе , насамперед завдяки її мужнім захисникам і тим, хто їх підтримує душею і серцем». 

Головний спеціаліст управління освіти і науки Тернопільської міської ради Юлія Гнатюк висловила побажання, щоб якнайшвидше кожен здобув перемогу добра над силами зла у своїй душі, щоб не тільки вустами, а й чистим серцем на привітання "Христос воскрес!" зміг відповісти: "Воістину воскрес!"

Більше фото з акції ТУТ

18 школа, пасхи, фото, акція, тернопільський тиждень

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.