Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Нардеп Роман Заставний, з фактично «мертвої партії» Яценюка-Авакова, не замовкає. І продовжує оплачувано поширювати популізм в ЗМІ.

Абсолютно беззмістовна його теза, яка має на меті просто пропіаритися, адже  партія, в якій він поки що є членом, ну нічого не вирішує: «Позиція Тернопільської обласної партійної організації «Народний фронт» – негайно встановити візовий режим з країною-агресором, - волає екс-мер Тернополя.

– Поряд з впровадженням безвізового режиму з Європейським Союзом, гостро стоїть питання візового режиму з Росією – країною, яка на державному рівні проводить міжнародний тероризм, – зазначив Роман Заставний. – Позиція Тернопільської обласної партійної організації «Народний фронт» – негайно встановити візовий режим з країною-агресором. Стосунки з РФ повинні відбуватися в санкційному режимі. До того ж, перетин кордону з державою-агресором – питання національної безпеки України, яким не можна знехтувати. В умовах війни треба вміти працювати в реальному часі.

За словами парламентаря, керівництво фракції «Народного фронту» звернулося до голови парламенту із закликом включити до порядку денного наступного пленарного тижня законопроект, поданий представниками «Народного фронту», щодо впровадження візового режиму для громадян Росії.

Примітка ТТ. Росія злякалася цієї заяви якогось нардепа Заставного, жартують в соцмережах. Тепер слід очікувати, що сам путін зверне увагу на спіч заставного …

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.