Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Найбільше свято усіх християн – Воскресіння Господнє. Світлий день у який радісно вітаємо один одного словами Христос Воскрес. Напередодні Великодня засновник благодійного фонду «Твори добро» Ігор Гуда за підтримки Тернопільсько-Зборівської Архиєпархії УГКЦ, з благословення Архиєпископа і Митрополита Василія Семенюка організували акцію «Великодня паска потребуючим». Понад дві тисячі нужденних, серед яких військовослужбовці, одинокі літні люди, діти з особливими потребами, малозабезпечені, інваліди, з усієї Тернопільщини  отримали великодні дарунки. Меценат та підприємець, генеральний директор компанії Креатор-Буд» Ігор Гуда закупив усе необхідне для випечення та пакування святкових пасок. Засновник благодійного фонду переконаний, ці  запашні гостинці, випечені з душею у петриківському геріатричному пансіонаті принесуть радість кожному потребуючому.

Ігор Гуда – засновник благодійного фонду Твори добро»

- Важливо, щоб у цей особливий період, - зазначає засновник благодійного фонду «Твори Добро», -  серця кожного з нас наповнювались духовною радістю і воскресала у наших душах любов до ближнього . У світлий день Воскресіння  нехай кожен відчує себе незабутим і потрібним, - побажав Ігор Гуда. 

Паска – це символ життя, і кожен з нас, особливо у ці дні має пам’ятати, що  поруч є люди - одинокі, знедолені, Вони чекають на добре слово, на щиру посмішку, на символічний дарунок, переданий з рук у руки.

Одинокі літні жінки та чоловіки посміхаються і радіють гостям.

Пані Ольга, мешканка геріатричного будинку

-         Дякуємо пану Ігорю, щоб він прийшов ще на другий рік до нас. Дай Господи йому здоров’ячка, щастячка і многая літ прожити, -  від імені одиноких пенсіонерів подякувала меценату пані Ольга, мешканка геріатричного будинку, що знаходиться у с. Саранчуки.

Напередодні Великодня Ігор Гуда та представники волонтерського руху при Тернопільсько-Зборівській Архиєпархії УГКЦ відвідали з подарунками дітей з вадами здоров’я, дітей з малозабезпечених та проблемних сімей. Великодні гостинці відвезли також військовослужбовцям нацгвардії та 44-ї артилерійської бригади. 

   ігор гуда, паска, фото, подарунки, тернопільський тиждень   

ігор гуда, паска, фото, подарунки, тернопільський тиждень

ігор гуда, паска, фото, подарунки, тернопільський тиждень

ігор гуда, паска, фото, подарунки, тернопільський тиждень

Відео

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.