Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Як відомо, нещодавно кількох депутатів Тернопільської міської ради  з «Батьківщини» вигнали з лав партії. Як і трійку свободівців – Навроцького, Турського і Сороколіта. До речі, саме ці депутати були і є при владному «кориті» - Турський був секретарем міськради, Навроцький також працював на державній службі, а Сороколіт і до сьогодні очолює комунальне підприємство.

І якщо тимошенківці мовчать, то екс-свободівці здійняли інформаційний лемент в соцмережах і підконтрольних їм ЗМІ з приводу себе, «любимих»

24 квітня у Тернополі обіцяють пікет сесії Тернопільської міської ради в зв’язку із відкликанням нещодавно виключеного з лав ВО Свобода Івана Сороколіта. Принаймні про це повідомляють його симпатики.

Начеб то обурені виборці хочуть, щоб Іван Сороколіт залишився депутатом, хоча діючий виборчий закон передбачає відкликання депутата тоді, коли він втратить партійну приналежність до тої політичної сили яка його привела до мандата.

Коли приймався діючий Закон про вибори, законотворець таким чином намагався прив’язати блудних депутатів до тих політичних сил які вони представляють.

А тернопільські активісти зайняли незрозумілу позицію, як щодо «батьківщинівців», які зрадили політбюро партії, то вони мають бути відкликані, і їхнє вигнання з партії не викликало ні в кого ніяких сумнівів, а як щодо свободівців, зокрема і Сороколіта, то вони автоматично перейшли в ранг мучеників. Закон, на щастя, прописаний так, що будь хто, хто прушує правила автоматично отримує одинакові наслідки не залежно від політичної приналежності.

Сам Іван Сороколіт заявляє без жодних підтверджених фактів про те, що щодо нього і його колег вигнанців можливі провокації, і навіть у Фейсбуці звернувся до поліції і СБУ, щоб “забезпечити безпеку як роботу міської ради вцілому й проведення сесії, так і нашої безпеки зокрема”.

Після заяви депутата постає логічне питання-підтримати обранця прийдуть справжні виборці чи таким чином ним самим готується провокація, пише Реально

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.