Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

З 00.00 год. 26 квітня до 24.00 27 квітня у Тернополі та довколишніх селах буде припинено водопостачання у зв’язку з плановим промиванням водопровідних мереж. 

Водопостачання буде припинено у мікрорайонах «Пронятин», «Кутківці», «Дружба», «Східний», «БАМ», «Аляска», «Сонячний», «Березовиця» та у довколишніх селах. З 27 квітня в окремих частинах розподільчої мережі цих мікрорайонів може з’явитися вода з підвищеним вмістом хлору, тому вона буде непридатною для вживання в питних цілях чи для приготування їжі.

З пониженим тиском вода подаватиметься у помешкання жителів вулиць Оболоня, Бродівська, Лук'яновича, Стадникової, Чернівецька. Сонячна, Новосонячна, Дівоча, Малишка, Клінічна.

З водою залишаться мешканці центральної частини міста, мікрорайонів «Новий світ» і «Старий парк», вулиці Текстильна, 2-22 та Поліська (промислова зона), а також проспект Злуки, 1-25 (непарна сторона).

Повністю водопостачання буде відновлене вранці, 28 квітня.

Адміністрація КП «Тернопільводоканал» просить вибачення за тимчасові незручності та зазначає, що промивання водопровідних мереж – щорічна процедура, яка передбачається технологією експлуатації водопровідних мереж. Здійснюють її двічі на рік: навесні та восени з метою покращення якості питної води.

Також з 00.00 год. 26 квітня 2017 року у Тернополі буде припинено опалювальний сезон, який відновили 18 квітня.Також зВідповідне розпорядження підписав міський голова Сергій Надал.

Зі слів очільника Тернополя, за інформацією Гідрометцентру, ще 25 квітня у Тернополі будуть спостерігатися несприятливі погодні умови, а вже з 26 квітня по усій Україні прогнозується значне потепління.

«З 26 квітня опалення буде припинено у всіх житлових будинках та лікарнях, школах та інших об’єктах соціальної інфраструктури. Відтак, немає потреби опалювати приміщення та нараховувати плату тернополянам за послуги теплопостачання», - додає Сергій Надал. 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.