Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

В офіційному виданні Верховної Ради “Голос України” опублікували список нардепів, яким компенсували вартість оренди житла або винайму готелю за перший квартал 2017 року, пишуть Патріоти України. Серед них – 5 народних депутатів від Тернопільщини.

Загалом компенсацію отримали 169 народних обранців.

Серед них – депутати-мільйонери Микола Люшняк і Тарас Пастух, а також нардепи Тарас Юрик, Олег Барна, Михайло Головко.

Нардеп-мажоритарник від Тернополя Тарас Пастух у 2015 році заробив 1 176 314 гривень, а його дружина Ірина – 1 292 511 гривень, що зробило його найбагатшим із усіх тернопільських нардепів. Кажуть, Тарас Пастух також активно облаштовує «хатинку» в Києві на вулиці Генерала Доватора. Саме там, за даними сайту Верховної Ради, мешкає його родина. У власності Пастухів є п’ять земельних ділянок (900, 500, 700, 819 і 314 кв.м), два житлових будинки, гараж та інше нерухоме майно, а також дві дорогі іномарки.

У 2016 році Пастух продав одну з автівок «Toyota Camry» (2011 р. в.) за 589 тис. грн. Дружина Ірина продала активи в ТОВ «Файне місто»”, в якому вона була повноправною власницею, і прикупила частки в ТОВ «Альтенергопростір» (100%) та ТзОВ «Теплотерн» (25%).

До слова, Тарас Пастух не з’явився на жодне з 12 сесійних засідань Верховної Ради в березні 2017 року та пропустив 322 голосування за місяць.

Родина Миколи Люшняка, який у Верховній Раді представляє округ №166, у 2015 році заробила 2,3 мільйона гривень. Люшняки володіли шістьма земельними ділянками, сукупною площею 7454 кв.м, чотирма житловими будинками (415, 280, 38 і 708 кв.м) та активами у понад 600 тисяч гривень. Минулого року Микола Люшняк прикупив собі земельну ділянку площею 200 кв. м в мальовничій Поляниці, поруч із курортним Яремче (Івано-Франківська обл.). Ціле фермерське господарство «Синевір» в Бережанському районі з’явилося в дружини нардепа – Ольги Володимирівни. Очевидно, саме через це в пані Люшняк значно зменшилася гривнева готівка. Чоловік же очолив міжнародний благодійний фонд «Перлина Галичини», який базується в Монастириській.

У колишнього банкіра Тараса Юрика торік нарешті з’явився автомобіль «Toyota Camry» (2014 р.в.). Щоправда, він його орендує у товариства з обмеженою відповідальністю «Протекшн-груп», в якому нардеп колись працював. З дружиною Мар’яною Тарас Зіновійович продовжує орендувати квартири – одну в Києві, іншу – в Тернополі.

До речі, Юрик був одним із нардепів, які голосували за підняття собі депутатської зарплати до 40 000 гривень.

Опозиційний депутат Михайло Головко суттєвих придбань торік не зробив. Чого не скажеш про його дружину Мар’яну, яка, доглядаючи за дитиною, спромоглася придбати за 300 тис. грн. японський автомобіль автомобіль “Хонда С-RV2” (2012 р. в.). За дивним збігом обставин, такий же автомобіль і такого ж року випуску є у власності самого Михайла Головка. Дружина нардепа минулоріч отримала грошовий переказ у 520 тис. грн. (майже 20 тис. доларів), значну частину з якого, найпевніше, потратила на купівлю іномарки.

А от Олег Барна цього року вперше взяв із казни гроші на житло. Скандальний нардеп цьогоріч вніс у декларацію готельний номер площею 27 кв. м, який для нього орендує Верховна Рада в державному підприємстві «Готель «Україна». З держбюджету на житло нардепа виділено 168 360 грн.

Також Олег Барна – єдиний із тернопільських нардепів отримує матеріальну допомогу. Якщо в 2015 році вона склала 1 250 гривень, то в 2016 році сума значно зросла – до 14 500 грн.

Джерело: Репортер

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.