Нове на сайті:
На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком"

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Закінчився термін, упродовж якого депутати місцевих рад зобов’язані подати е-декларацію. Не вдаючись у глибинний аналіз, можемо констатувати, що маємо депутатів-безхатченків, які не зазначили жодного об'єкта нерухомого майна (ані власного, ані орендованого чи на інших користувацьких правах).

Зокрема, серед депутатів Тернопільської обласної ради безхатченками виявилися:
Пінь М. М. (Батьківщина)
Поляк С. М. (БПП)
Любінський О. Є. (ВО «Свобода»)
Вовчок І. І. (Укроп)
(робимо поправку на молодий вік Інни Ігорівни, яка, звичайно, ще не встигла заробити на власну нерухомість, проте у декларації можна зазначати нерухомість на іншому праві користування, де фактично проживає декларант).

Також до списку депутатів-бомжів зараховуємо Крупу Л. Л., в якого відсутня саме житлова нерухомість. Депутат та заступник голови ТОР проживає в об'єкті незавершенного будівництва, чим порушує норми законодавства про будівництво та введення в експлуатацію об’єктів будівництва. Зауважимо, що Крупа Л. Л., зважаючи на свою посаду, мав би показувати добрий приклад законослухняності.

Як і Любомир Левкович, не зазначив жодного об’єкта саме житлової нерухомості депутат-безхатченко Мерена І. С. (Батьківщина).

У Тернопільській міській раді депутатів безхатченків лише три:
Редьква Н. М. (ВО «Свобода»)
Артимович А. І. (Батьківщина)
Торожнюк Р. В. ( ВО «Свобода»)

Суть декларації і полягає у тому, щоб суспільство знало (без вказання особистісних даних), який спосіб життя веде декларант.

Можливо, депутати не зрозуміли, що навіть не маючи приватної власності, окрім місця реєстрації, все одно треба вказувати, якою саме житловою нерухомістю ти користуєшся для прожиття і на яких правах (оренда, інше користування і т.д.).

Що корисного зробить для виборців депутат, який не може влаштувати власного побуту та /або не вміє правильно заповнити елементарну декларацію? Відповідь на це запитання залишаємо для кожного з вас.

"Автомайдан" продовжує аналізувати декларації чиновників. Далі буде…

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.