Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Результати опитування редакцію «ТТ» чомусь не здивували.

Шановні читачі «ТТ». Пропонуємо Вашій увазі результати опитування на нашому сайті і дякуємо Вам за участь в ньому, адже саме така наша взаємна співпраця допомагає нам  розуміти, що Вас цікавить і яка наша аудиторія.

Отже, питання було наступним:

«Кому з місцевих представників партії "Свобода", відомих особистостей та чиновників, Ви б сказали щире «дякую» за те, що він не обдурив Вас і Ваші сподівання!. І чимось вам конкретно вже допоміг!? Кому скажете «респект» за дії цих політиків при владі?»

З триста п’ятдесяти голосів більша половина, а саме 211 голос, сказали  «Най Бог боронить від таких політиків!»

Відверто скажемо – це нас не здивувало, оскільки й самі так вважаємо.

40 голосів, тобто подякували наші читачі Сергію Надалу, міському голові Тернополя.

«Жодному з них, адже немає за що!»– сказали 38 людей.

Олексію Кайді, голові Тернопільської обласної ради і керівнику обласної «Свободи», своєрідну вдячність висловили 22 людини; Михайлові Головку, вже екс-керівникові міської організації ВО «Свобода», депутату Тернопільської міськради – 16; Олегу Сиротюку, заступнику ТОО ВО «Свобода», депутату обласної ради – 12, Ігорю Дулебі, керівнику апарату Тернопільської облради, депутату Тернопільської міськради –3.

А «Усім вищеназваним політкам зокрема і партії ВО «Свобода» загалом» подякували б тільки 8 людей.

Як то кажуть – без коментарів….

Відмічаючи приємну для нас активність при голосуванні, пропонуємо увазі наших читачів тему наступного опитування. Зважаючи на те, що політики, кажучи простою мовою - нам вже «в печінках сидять», редакції «Тернопільського тижня» стало цікаво дізнатися, а хто з них, маємо на увазі з місцевих політиків, викликає у наших читачів найбільшу АНТИПАТІЮ?

Тож просимо відповісти – хто з місцевих політиків, які очолюють обласні осередки політичних партій на Тернопільщині, викликає у Вас найбільшу антипатію?

 

Коментарі  

 
-4 #11 виборець 02.11.2011 06:26
як і кожна молода команда, хлопці трохи напороли спочатку. а тепер - все вляглося і нормально працюють. зробіть опитування ще через рік - тоді побачите реальні оцінки
Цитувати
 
 
0 #10 Сергій 01.11.2011 06:25
думаю, що все це емоції. опитування не репрезентаттивн е, тому на нього звертати уваги не варто. влада ще себе покаже
Цитувати
 
 
+8 #9 побратим 01.11.2011 06:14
Заставний мав розум і не обіцяв ніяких термінів. нема що порівнювати, хіба кілограми до кілометра))) а Надал хай виконує... знав на шо йде
Цитувати
 
 
+4 #8 Колега 01.11.2011 01:15
та чого ви пристали шановні коментатри, що як тільки якась негативна інформація про свободу чи надала тут подається - то одразу сайт продажний, хто заплатив чи кому він належить. Нащо дурниці писати, а як вас так це дратує - сидіть на інших сайтах, де побратимів вилизують або читайте партійні свободівські портали.
Атепер стосовно коментаря Вуйко Чому шановне панство з Тернопільського тижня не пише про те, що доля Заставного вже давно вирішена... в адміністрації президента. Що партнерами Ромчика є Партія регіонів. І так наш екс-мер пробиває дорогу до Верховної Ради. Чому не пишете про досягнення першого року роботи Заставного і Надала, проводячи порівняння їхніх досягнень? Чи платять тільки за чорнуху Свободи?
Ну не пишуть бо певно не володіють такою інфою навіть на рівні чуток, але ж редакція ці коментарі не видаляє, вже добре, і ти, вуйку, те що хотів з себе виплеснути - то це й зробив. Чи не так? То деж тут продажність? Хіба це не плюралізм думок? То ж в цьому плані ТТ ще нормально працює, а на саті де я парюся з цим зовсім інше - але така політика того чи іншого видання. Кожному своє як кажуть
Цитувати
 
 
-4 #7 Вуйко 31.10.2011 16:23
Чому шановне панство з Тернопільського тижня не пише про те, що доля Заставного вже давно вирішена... в адміністрації президента. Що партнерами Ромчика є Партія регіонів. І так наш екс-мер пробиває дорогу до Верховної Ради. Чому не пишете про досягнення першого року роботи Заставного і Надала, проводячи порівняння їхніх досягнень? Чи платять тільки за чорнуху Свободи?
Цитувати
 
 
+9 #6 Аль-кайда 31.10.2011 15:36
Прочитав коментарі і ось висновок:
представникам Свободи правда очі "коле".
На жодне конкретне питання вони відповісти не можуть.
Зокрема запитую всіх представників Тягнибока в 17 раз (на попередні 16, я віповідь не отримав): Чому, якщо Муц сказав неправду, Ви його до суду не подали????
Пряма мова, про те, "з чиєї руки Кайда з Надалом" годуються і чому в області та в місті такий , вибачте за слово "бардак".
То ж дивимось, сміємось, плачемо, та робимо висновки, про те, як депутат ВР від ПР Орест Муц на сесії Тернопільської Обласної ради ЧЕХВОСТИТЬ ТА "любить" 50 свободівців, розказуючи хто їх виховав і гроші на памперси давав.
http://www.youtube.com/watch?v=t9kD7yTJiA8
, з повагою Аль-кайда та його побратим, Бен -надал...
Цитувати
 
 
+7 #5 ТТ 31.10.2011 13:34
та того й не поставили напевне ромця, що він не голова жодного осередку, що тут не зрозуміло, в опитуванні керівники осередків партій, які представлені в облраді й міськрадах (окрім литвинівців)- от і вся ситуцація
Цитувати
 
 
+4 #4 лолмастер 31.10.2011 13:23
Цитую Правдолюб:
Який сайт - таке й опитування ! Хто заплатив вам гроші, той і відповідну "музику" замовив !

сайт себе зарекомендував як незалежний, і це можна побачити по публікаціях... якщо у вас, шановний, є підстави вважати, що сайт грає під чиюсь дудочку, прошу довести це :lol:
Цитувати
 
 
-4 #3 Правдолюб 31.10.2011 09:44
Який сайт - таке й опитування ! Хто заплатив вам гроші, той і відповідну "музику" замовив !
Цитувати
 
 
+2 #2 цицька 31.10.2011 09:15
Чого по головах осередків пішли?
а чого Ромця не вставили???
Та тому, що він найбільший мудак серед всі вище перечислених. А Гріня за спідницю заховася??? Петро Семеонович, не стидно?
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.