Нове на сайті:
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Як повідомляє черговий анонімний сайт, яких в інформаційному просторі Тернопілля останнім часом зявилося чимало (чи не кожен, хто думає, що він політик, за останній рік відкрив інтернет-ЗМІ, але боячись відповідальності, вихідні і контактні дані реальних засновників не вказують), на цей раз пише Діло, у пресі все частіше з’являються статті про ефективну роботу голови ТОДА Степана Барни.

Мешканців області запевняють, що діяльність керівника спрямована на подолання економічної кризи, а також зростання доброту усього населення Тернопільщини.

Наша редакція вже вкотре переконувалася в «ефективності» роботи голови ОДА, тому журналісти вирішили дізнатися, як це відображається на житті громадян.

Кореспонденти цього видання піднімали проблему в одній із сільських шкіл на Підгаєччині. Увагу мешканців привернула відсутність шкільного автобуса у той час, як об’єднаним громадам передбачалася видача автобусів. Сьогодні, нерівномірне фінансування – важлива проблема нашого краю.

Майже усі тернопільські ЗМІ писали про Надію Шпак – талановиту школярку, яка отримала стипендію від президента, але змушена ходити пішки до школи 12 км. Після такого скандалу, цей навчальний заклад таки забезпечили шкільним автобусом. Більше того, до Завалівської ЗОШ І-ІІІ ст завітало районне керівництво, яке одразу прозвітувало на сайті Підгаєцької РДА: «24 листопада голова районної державної адміністрації Алла Колодницька і голова районної ради Ірина Баран побували у Завалівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів. Керівники району з дирекцією школи обговорили питання підвозу дітей з навколишніх сіл шкільним автобусом, реалізації та співфінансування з місцевого бюджету інвестиційного проекту з капітального ремонту Завалівської ЗОШ І-ІІІ ст. (утеплення фасаду, заміна дерев’яних вікон) та участі у конкурсі інвестиційних проектів»

Можливо, це і є ця ефективна робота команди голови ОДА? Сьогодні вже квітень 2017 року, а ремонт школи так і не розпочато. Можна, як завжди, пояснити це тим, що немає коштів на подібні ремонтні роботи.

Знайома ситуація - знову чиновники суперечать самі собі. В одному з численних інтерв'ю Степан Барна розхвалює нові реформи та якісну діяльність в області та в Підгаєцькому районі, зокрема. «Маємо чудовий приклад – Підгаєцький район – один із найскладніших районів з точки зору надходжень до бюджету. Так от, торік Підгаєччина через проведення прозорих аукціонів на право оренди землі залучила до місцевого бюджету майже три мільйони гривень. І тепер у них не виникає питання, де взяти кошти на співфінансування проектів регіонального розвитку. Тому варто працювати в цьому напрямі й далі», - зазначає Степан Барна.

Отже, виходить, що проблем з коштами на фінансування немає, але і ремонтні роботи відсутні. Чи доцільно використовують державні кошти в Тернопільській області, зокрема, на Підгаєччині? Це запитання досі залишається відкритим для дискусій серед громад.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.