Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Тарас Білан, депутат Тернопільської міської ради, звернувся до ЗМІ:

«Як сказав , по секрету, один журналіст – інформацію що мною направляється ніхто не надрукує. Тому що Вася – є великий рекламодавець... І може образитись…

Надрукуєте чи ні, це неважливо . Важливо, щоб Ви розуміли суть:
Напишу у вигляді цитат Остапа Вишні. Схожість з реальними особами є випадковість.
1.      Завод Промінь готували до банкруцтва.
2.      Загальна сума «штучних боргів» біля 8 млн.грн.
3.      Згідно плану оздоровлення підприємства вчиняється ряд  заходів по виведенні підприємства з кризи.
4.      Станом на сьогодні виплачено всю заборговану попередніми керівниками зарплату (з 2013 по 2016р).
5.      До бюджету – 3.2.млн грн..
6.      Повернуто в державну власність землю під гаражами на Алясці. Виведено з тіні кошти, з яких розпочата сплата податків (біля 20 000грн в місяць).
7.      Проводиться ремонт станків та обладнання.
8.      Жодного, наголошую – жодного замовлення держава не дала. Все своїми силам.
9.      Під Подолянами знаходиться приміщення площею 2683м.кв. В виробничому процесі не задіяно. Вартість (згідно експертної оцінки 4,8 млн.грн). Ні продати (погасити старі борги) ні здати в оренду, ні проводити господарську діяльність – не можливо. Всупереч інвентарній справі Чубаком Василем заблоковано 3 пожежні входи (2з них залито бетоном), блокується виготовлення документів по електропостачанні, водопостачанні, вентиляції. Всі сітки що ішли через Подоляни – обрізано. Тобто використання приміщення в інтересах держави – не можливе. Пропозиція  віддати за 1.5млн + «жарений кабанчик» мною була відхилена. Діалог, оскільки ці рядки читатимуть , в т.ч. і жінки, дослівно передавати не буду.
10.     Поліція та прокуратура – повністю бездіяльна. Справу не порушують. Тобто так має бути: будь хто може прийти до Вас до дому залити бетоном вхід, для прикладу в ванну, і Ви нічого не можете зробити…
11.     В п’ятницю, ми своїми силами ми спробували розблокувати пожежні сходи. Держархбудконтроль  в особі САМОГО головного прибув на місце. Зайшов в приміщення Чубака ,… і зник в невідомому напрямку
12.      Приїхала поліція і «наказала» зупинити роботи без всяких пояснень.
13.     Враховуючи п.12 нами будуть вживатись наступні дії:
Закликаємо всіх : не ходити в Подоляни! Не підтримувати агента Московії!
-       направлено офіційний лист в поліцію з проханням надати офіційні роз’яснення заборони відкривати нам пожежні сходи (думаю відповіді не буде).
-       В чергову п’ятницю о 09.00год. ми відновлюємо роботи по розблокуванні. Просимо , через Вас – представникі четвертої влади,  поліцію забезпечити нам охорону.
-       Готуємо лист на Президента України, оскільки звернення до правоохоронних органів на місцевому рівні блокується князьками місцевого розливу з присмаком  московського капіталу.

Запрошуємо всіх на екскурсію до забетонованих сходів.

Від кожного з нас залежить, в якій країні ми житимемо завтра.
Сьогодні – ціна питання: існування оборонного підприємства «Промінь»
З повагою,

p.s. Листівка долучена до листа буде розповсюджена наступного тижня по всіх організаціях та установах міста.

Прочитай та перекажи іншому проте,

хто агент Московії на Тернопільщині

 

План Кремля по знищенні України…

Хто його втілює в життя на Тернопільщині ?

Після  розвалу СРСР, керівництво Російської Федерації усвідомило: повернення назад не буде. Україна безповоротно втрачена.

З метою знищення нашої держави , як суб’єкта міжнародних відносин було розроблено цілу низку заходів. Ключовим моментом з яких  було:

 Інформаційно навіювалась думка: ми українці ніхто, не вміємо керувати в своїй державі, та й такої держави ніколи небуло… Чи не так?

Серед громадян проводився пошук потенційно схильних до корупції людей та  сприяння  останнім займати ключові державні посади. Після приходу такої особи на роботу, останній зобов’язувався чесних людей «Вижити», а на їх місце ставити або прихильників Росії або звичайних злодіїв.

Таким чином дестабілізувалась  робота структур всієї держави ( згадайте суперечливість в законодавстві, миттєві  абсурдні зміни до Податкового кодексу , і т.д.). Окремо цим людям дозволялось брати хабарі, продавати державне майно по занижених цінах (Мулик Петро відділ примусового виконання рішень м.Тернопіль), і т.д. Отримані кошти використовувались для власного збагачення та підкупу правоохоронних органів. Таким чином, на 2014р. Україна залишилась без чесних висококваліфікованих працівників в державних структурах,  без армії, з відкритими кордонами.

Однак дещо пішло не по плану Путіна: народ піднявся, кордон з Росією (більше 400км.) закрили. Худо – бідно намагаємось всі гуртом наводити порядок. А хіба ні? Хіба трьоколор Росії в Києві? Ні. І це наша спільна робота.

Вертаючись до плану по знищенні держави Україна  хочемо зупинитись на одному з його підпунктів : знищення промисловості . Та відповідального від «москалів» з цього питання по Тернопільському регіону. Адже , якщо не буде станків, - не буде де виготовити патрони , гранати для армії, не буде навіть елементарного цвяха де зробити… Тобто все це буде закуповуватись за валюту…

Відсутність виробництва призведе до того, що навчальні заклади перестануть випускати конструкторів, технологів,…  а навчені висококваліфіковані кадри поїдуть на роботу за кордон (розбиті сімї, недоглянуті діти… наркоманія і т.д.). Тобто за декілька років зникне ціла елітна галузь машинобудування , конструювання і т.д.

Для чого ми це все написали? Для того, щоб познайомити Вас з  одним з  таких «яничарів у вишиванці» що проживає поряд із нами – в Тернополі.

Знайомтесь : представник  Російської Федерації в Тернопільському регіоні  - Чубак Василь . Коротка інформація:

Чубак Василь  власник ТРЦ «Подоляни»  - група Кінаха – Опозиційний блок – Російська Федерація. До «заслуг» останнього слід віднести:

- Знищив оборонний завод «Сатурн»(м.Тернопіль) через  штучне доведення до банкруцтва. Станки здано на металобрухт. Виручені кошти пішли на облаштування  торгово-розважального центру «Подоляни».

- Тернопільський фарфоровий завод – після викупу структурою пана Василя, перше що було зроблено: побили печі… Хто орієнтується в виробництві фарфорових виробів - суть цієї дії Вам пояснить. По факту завод вже не запустять. Планується порізка на  металобрухт. Розпродаж по дрібних частинах.  А на території – ще один розважальний центр.

- Станом на сьогодні  Василь намагається знищити оборонний завод «Промінь». 2 пожежні входи до приміщень підприємства спеціально залиті бетоном. Тобто використовувати для виробничих цілей чи іншої господарської діяльності не можливо…Тобто цими та іншими діями створюютья умови для неможливості ведення господарської діяльності. Штучного росту заборгованостей по податках та зборах а далі порізка на металобрухт … та ще один розважальний заклад…(Запрошуємо всіх бажаючих на екскурсію залитих бетоних сходів, та висловлюємо «щиру» подяку правоохоронним органам за повну бездіяльність).

І як кажуть в народі, щоб гарно запечатати:  Всупереч всім заборонам, Чубак Василь (через проміжну фірму Теркурій 2) торгує з москалями. Відправляє грузи в Санкт-Петербург. Чи дозволив би це собі  робити справжній українець?

            Любіть Україну! Будьте гоноровими Українцями!

Якщо маєте можливість – зверніть свій бізнес в Подолянах!

Не спонсоруйте АГЕНТА МОСКОВІЇ !!!

 

За дорученням волонтерів Складу допомоги воїнам АТО (м.Тернопіль вул. Ак.Дністрянського 10  0679963258, голова ТОГО «Тернопільські підсумки» Тарас  Білан

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.