Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

 

Сьогодні, 11 травня, Рада міністрів Євросоюзу схвалила остаточне рішення про надання громадянам України права на безвізові подорожі до країн ЄС.

тарас юрик, безвіз, фото, статті, тернопільський тиждень  «Це впевнений крок вперед в контексті європейської інтеграції нашої країни. Це результат величезної проведеної роботи. Як відомо, Україна повністю виконала 144 пункти, які були в нашому Плані з візової лібералізації. Безвізовий режим - це не лише можливість подорожувати до ЄС вільно, - це ще одне підтвердження перемоги Майдану, досягнення вимог та відстоювання цінностей, за які мільйони  українців вийшли на Революцію Гідності. На дипломатичному рівні - це визнання України частиною Європи, надійним партнером, на економічному – це визнання того, що Україна досягла необхідного рівня розвитку та стабільності й це, безперечно, має пожвавити цікавість іноземного бізнесу до нашої держави. Тому можемо сміливо сказати, що це перемога українського народу. Це результат безперервного, складного і водночас достатньо успішного процесу проведення реформ. Саме такі кроки приведуть нашу країну до кінцевої перемоги, до перемоги над ворогом і відновлення територіальної цілісності України», - каже народний депутат України Тарас Юрик. 

Церемонія підписання рішення щодо надання Україні безвізового режиму відбудеться у Раді ЄС 17 травня.

Зазначимо, безвізовий режим дасть можливість громадянам України, які є власникам біометричних паспортів, їхати до ЄС без віз на 90 днів у період кожних 180 днів з метою туризму, відвідування родичів або друзів, для реалізації бізнес-інтересів. Безвіз для українців стосується загалом 30 країн Європи, включаючи 26 країн ЄС та ще чотирьох, які не є членами Спільноти, але входять до Шенгенської зони.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.