Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Пленарне засідання сесії Тернопільської міської ради знову не відбулося.

Перед початком чергової сесії Тернопільської міської ради надійшло повідомлення від чергового ГУНП у Тернопільській області про можливий підпал та замінування приміщення мерії Тернополя та Нацбанку.

Попри замінування приміщення, під стіни міської ради прийшли тернополяни, які висловили пропозицію провести сесію Тернопільської міської ради на вулиці. Очільник Тернополя провів реєстрацію депутатів, проте, у зв’язку з відсутністю кворуму, було прийнято рішення перенести сесію на невизначений період.

«Як міський голова я зобов’язаний забезпечити максимально ефективну роботу міської ради та ефективне управління господарством міста. Але, одночасно, я несу відповідальність за життя та здоров’я тернополян та гостей нашого міста, - каже Сергій Надал. - Показово, що «замінували» міську раду у той час, коли вона мала розглядати дуже важливі питання для діяльності міста».

Зі слів очільника Тернополя, одним із головних питань, яке виносилося на чергову сесію Тернопільської міської ради, було закріплення 84 гектарів землі у напрямку Львівської траси для розподілу її між учасниками АТО. Адже наразі у черзі на отримання земельних ділянок перебувають понад 1400 тернополян-учасників АТО. Важливим рішення було внесення змін у програму фізичної культури та спорту, а також розгляд сотень інших господарських питань, які стосуються буденних проблем простих тернополян. 

Примітка ТТ. До речі, на фото з сайту Погляд чітко видно, що так звану «колону простих тернополян» на підтримку скандальних поки що депутатів Сороколіта, Турського і Навроцького, через яких власне і відбувся у Тернополі черговий шабаш, очолює їхній колега з «Самопомочі» Андрій Шкула. А з ним і його однопартійці.

От вам і прості тернополяни …

  самопоміч, корупція, шкула, фото,корупція, тернопільський тиждень  

 

Коментарі  

 
+4 #2 Автор 12.05.2017 16:03
Автор статті забув вказати через що весь оцей двіж почався: Надал тихцем змінив генплан міста, пороздававши клапті парків прокуратурі і забудовникам, і на черговій сесії міськради надумав УЗАКОНИТИ ці чудо-зміни. Всі депутати зі свободи мовчки підтримали цей дерибан, а оті трої - ні! От їх і виганяють як відьом - за те що поставили інтереси ГРОМАДИ міста і виборців над партійною дисципліною
Цитувати
 
 
+2 #1 Черкес 12.05.2017 14:18
Так правильно Шкула чи Шкура?
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.