Нове на сайті:
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Медичне обладнання, функціональні ліжка, меблі, інвалідні візки, інше обладнання для інвалідів, одяг та взуття безкоштовно отримають соціальні та лікувальні заклади Тернополя та Шумського району. Гуманітарний вантаж із Франції, Міжнародий Центр ЮНЕСКО доставив завдяки співпраці Тернопільської ОДА, Шумської РДА, а також сприяння управління охорони здоров’я ТОДА. Вага отриманого вантажу становить близько 15 тис. кг.
«Ми і надалі тісно співпрацюватимемо з Мiжнaрoдним Цeнтром впрoвaджeння прoгрaм ЮНЕСКО. Матеріально-технічна база медичних закладів Тернопільщини поступово оновлюєтся, що в подальшому дає змогу покращити якість та доступ медичної допомоги населенню області. Тому і надалі сподіватимуся на плідну співпрацю як і з громадськими та благодійними організаціями, так і керівництвом області. Для медицини Тернопільщини спільними зусиллями ми зможемо зробити багато», - зазначив начальник управління охорони здоров'я Тернопільської обласної державної адміністрації Володимир Богайчук.

Фото ТУТ

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.