Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Уже три роки в Україні триває неоголошена війна з російським агресором. Три роки наші військові стоять на обороні держави і роблять усе аби повернути українцям спокій і мир в державі. Від початку війни і до сьогодні компанія «Креатор-Буд» на чолі з генеральним директором Ігорем Гудою допомагає у вирішенні нагальних потреб військовослужбовців. Нещодавно до Ігоря Гуди з проханням допомогти у придбанні автомобіля звернулися бійці третього окремого полку спеціального призначення міста  Кропивницький. Три роки тому у квітні ці легендарні хлопці під керівництвом народного героя України  брали участь в операції звільнення Донецького аеропорту. Прохання військових вкотре почуто і виконано.

Ігор Гуда, генеральний директор компанії "Креатор-Буд":

-         Мир в Україні - це першочергове завдання кожного громадянина. Якщо підприємці, військові, волонтери будуть об'єднані спільною ідеєю, то ми переможемо і я в це вірю.

Ключі від придбаного позашляховика керівник  Креатор-Буду передав ветерану 3-го полку спеціального призначення Володимиру Розум'яку. Спецназівець подякував Ігорю Гуді від імені свого полку за допомогу . Володимир стверджує, що співпраця з директором компанії «Креатор-Буд» розпочалась ще на початку війни на Сході і триває до сьогодні.

Володимир Розум’як, ветеран 3-го окремого полку спеціального призначення ССО:  (м. Кропивницький)

-  Ігор Богданович протягом усіх трьох років антитерористичної операції  брав участь в різних проектах , будував укріплення в районі Попасної, далі в нас виник проект спільно з міською радою по виділенню квартир атошникам, забезпечення сімей учасників АТО квартирами. На даний момент квартири отримали 12 сімей, в проекті - це до 3-х тисяч квадратних метрів. Ігор Богданович допомагав з екіпіровкою, з одягом. Ніколи від нього не було слова ні і завжди було тільки сприяння, добре дружнє плече  і порядність в усіх наших починаннях.

У 2015-му році в складі тернопільської делегації понад 50 працівників «Креатор-Буду» зводили у Попасній та Золотому на Луганщині  оборонні споруди для захисників України.

У 2016-му силами підприємства, яке очолює Ігор Гуда у Тернополі був споруджений найвищий в Україні пам'ятник Небесній Сотні. За власні кошти керівника "Креатор-Буду" виконано будівельні роботи зі спорудження пам'ятника та благоустрій на оновленій площі Героїв Євромайдану.

Автомобіль придбаний Ігорем Гудою для військовослужбовців у Кропивницькому пройшов тестування на полігоні в навчально-бойових умовах. Напередодні дня Героїв України позашляховик освятив отець Роман Дутчак  і передав  напутнє слово нашим захисникам.

Роман Дутчак, вікарій Тернопільсько-Зборівської Архиєпархії УГКЦ:

-    Ми молимося, аби Господь беріг вас, аби завжди ангел-охоронець був при вас, аби ви завжди стояли на стороні світла і відчували Божу силу у вашому житті. 

    гуда ігор, автомобіль, фото, ато, тернопільський тиждень    

гуда ігор, автомобіль, фото, ато, тернопільський тиждень

Відео події

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.