Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

 

В соцмережах тернополяни активно і справедливо обурюються, що в Тернополі цими вихідними в парку Шевченка знову буде офіційна пиятика. Оскільки вже понаставляли наметів з логотипами відомих пивних брендів.

Офіційний сайт Тернопільської міської ради так анонсує події, що мають відбуватися в місті.

Традиційно у третю неділю травня у Тернополі та в усій Україні відзначають Дні Європи, які популяризують європейську культуру. Зі слів начальника управління стратегічного розвитку Юлія Дейнеки, у нашому місті буде зроблений акцент на представленні польської культури, тому очікується приїзд кількох делегацій з Польщі.

«У Тернопіль приїжджає Генеральний консул Польщі у місті Луцьку Вєслав Мазур, а також делегації з наших польських міст-партнерів Ельблонг, Хожув, Еленя-Гура. Буде ще одна делегація з міста Плонськ, з якою ми лише плануємо 20 травня підписати угоду про співпрацю, - розповідає Юрій Дейнека. – Окрім того, у місті буде відкрито три спеціалізованих виставки та відбудуться концертні програми мистецьких колективів п’яти польських міст».

Співорганізатори заходу: Тернопільська міська рада та Генеральне консульство Республіки Польща в Луцьку.

19 травня (п’ятниця)

19.30 - відкриття виставки «Епоха чемпіонів. Час вкаже чемпіонів» (ресторація арт-галерея Бункермуз, бульвар Т.Шевченка, 1)

20 травня (субота)

12:00-13:00 Відкриття виставок «780 років місту. Ельблонгу» та «Немає незалежної Польщі без незалежної України. Єжи Ґєдройць і Культура в українському контексті» (Український дім «Перемога», б-р Т. Шевченка, 27)

13:00 - початок роботи фуд зони - європейської та польської кухні та туристичних представництв польських міст (Театральний майдан)

13:00 - початок конкурсу вуличних музикантів

13:00-15:00 – виступи Євроклубів шкіл міста (Театральний майдан)

16:00-16:45 – офіційне відкриття Днів польської культури у м. Тернополі (сцена на Театральному майдані)

16:45-22:00- Концертна програма за участю польських та українських колективів (Сцена на Театральному майдані):

1.                              м. Ельблонг- «FUMEZ»

2.                              м. Плонськ – «NUTKA»

3.                              м. Люблін – «BACKBEAT»

4.                              «Lublin Street Band»

5.                              Хужожнього колективу міста Хожув 

17.00 - 17.30 – підписання Меморандуму про партнерство між Тернополем і Плонськом за участі Генерального консула Республіки Польща у Луцьку та делегацій партнерських міст (Тернопільська міська рада).

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.