Нове на сайті:
На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком"

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

 

5 млн гривень державної субвенції виділив Кабінет Міністрів на розвиток інфраструктури у районах округу Тараса Юрика. Нагадаємо, торік з Фонду соціально-економічного розвитку за поданням народного обранця на 165-й округ було спрямовано 20 млн гривень.

тарас юрик, фото, звіт, тернопільський тиждень Цьогоріч Тарас Юрик побував у районах свого виборчого округу на об’єктах, які потребують коштів на проведення реконструкції та капітального ремонту. Народний депутат звернувся до Прем’єр-міністра України щодо виділення фінансової підтримки районам 165-го округу за програмою соціально-економічного розвитку окремих територій. Відтак, до переліку об’єктів, що фінансуються у 2017-му за рахунок субвенції з держбюджету включено ряд об’єктів Тернопільського, Козівського, Зборівського, Бережанського, Підгаєцького районів. 

У Зборівському районі Залозецька селищна рада, що входить до об’єднаної територіальної громади, отримала 1 млн 100 тисяч гривень.  За ці кошти у смт Залізці на території спеціалізованої ЗОШ I-III ступенів проведуть реконструкцію спортивного майданчика зі штучним покриттям. Також встановлять тренажери. 360 тисяч гривень спрямовано на капітальний ремонт даху будівлі клубу в с. Кабарівці, а 92 тисячі гривень - на капітальний ремонт приміщення клубу в с. Метенів. Окрім цього, у Зборівському районі будуть здійснені енергозберігаючі заходи. Зокрема, 116 тисяч гривень виділено на капітальний ремонт ЗОШ І-ІІ ступенів в с. Ярчівці. Кошти спрямовані й на освітню сферу міста Зборів - 120 тисяч виділено на капітальний ремонт підлоги підвального приміщення державної української гімназії ім. Р. Завадовича.

У Козівському районі 340 тисяч гривень спрямовано на потреби об’єднаної територіальної громади. У смт. Козлів буде встановлено електричне опалення селищного Будинку культури.

У Підгаєцькому районі цьогоріч зведуть спортивний майданчик для Голгочанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. На це Кабмін виділив 1 млн 100 тисяч гривень. 

Тернопільському району виділено 709 тисяч гривень. 584 тисячі грн спрямовано на капітальний ремонт будівлі фельдшерсько-акушерського пункту, що в селі Смиківці. Також передбачено 125 тисяч на заміну віконних та дверних блоків у Будинку культури с. Великий Глибочок.

У Бережанському районі буде здійснено ряд заходів в рамках енергоефективного проекту розвитку. 250 тисяч грн спрямовано на капітальний ремонт Волощинської амбулаторії загальної практики сімейної медицини – комунального закладу «Бережанський центр первинної медичної (медико-санітарної) допомоги». Також планують провести капітальний ремонт даху та утеплення горищного перекриття в Урманському навчально-виховному комплексі «ЗНЗ І-ІІ ступенів ДНЗ». На це виділено 598 тисяч гривень. А в сільському клубі с. Рибники запланований капітальний ремонт фасаду із заміною покрівлі даху з утепленням горищного перекриття, а також передбачена заміна вікон. На це буде виділено 293 тисячі грн.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.