Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Офіс Федерації футболу Тернопільщини відкрили в обласному центрі. Участь у заході взяв Президент Федерації футболу України Андрій Павелко. За його словами, це початок масштабної розбудови спортивної інфраструктури в області.

«Наступний крок буде будівництво футбольних майданчиків. Це входить в стратегію розвитку футболу в Україні. Плануємо, що це буде неодноразова акція, а постійна наша праця. Усі чекаємо в Національній збірній наших майбутніх чемпіонів», - зазначив Андрій Павелко.

Три основні напрямки роботи для розвитку футболу в області виділяє голова Федерації футболу Тернопільської області Тарас Юрик. Першочерговим завданням він ставить розвиток інфраструктури, зокрема зведення нових спортивних майданчиків.

«Друге завдання – це мотиваційна складова. Ми повинні робити все можливе, щоб інтегрувати у футбол якомога більше наших, в першу чергу,  маленьких футболістів. Наступне завдання – це адміністрування роботи. Ми маємо забезпечити процес проведення турнірів, чемпіонатів різних рівнів», - наголошує Тарас Юрик.

Пріоритетним напрямком роботи ФФТО є розвиток дитячо-юнацького футболу. Для цього обласна федерація створюватиме окрему дитячо-юнацьку футбольну лігу як структуру, яка буде займатися винятково дитячо-юнацьким футболом.

«Хочемо привести у футбол наших спонсорів, меценатів, бізнесменів. Я хочу, щоб у футболі побачили перспективу. Перспективу того, що колись наша Тернопільщина, сподіваюсь у найближчому часі, це буде футбольний регіон, в якому буде зайнято в футболі не 100-200-300 дітей, а хоча би так як в Івано-Франківську, у наших найближчих сусідів, 3 тисячі дітей. Коли у нас будуть такі масштаби, будемо говорити про великі перспективи. Зараз ми на шляху до цього», - каже голова Федерації футболу Тернопільської області Тарас Юрик.

Участь у відкритті офісу федерації футболу взяли і юні футболісти. 9-річний Саша займається футболом 4, 5 роки. «Я хочу грати як світові футболісти. Цей вид спорту мені дуже подобається, бо вмію паси віддавати, удари по воротах бити. Мої улюблені футболісти Мессі, Роналду, Неймар, Суарес», - каже він.

Представники Федерації футболу України передали обласній федерації цінні подарунки -   автомобіль для допомоги в організації футбольного процесу на Тернопільщині, а також м’ячі для потреб дитячо-юнацького футболу, районних федерацій.

   федерація футболу, тернопільщина, юрик, відкриття офісу, фото, тернопільський тиждень   

федерація футболу, тернопільщина, юрик, відкриття офісу, фото, тернопільський тиждень

 

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.