Нове на сайті:
У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях Нові багатоканальні швидкі зарядки «Bandera Power» для наших Захисників з Тернополя - Сергій Надал На Тернопільщині СБУ ліквідувала чергову схему втечі за кордон, яку організував військовослужбовець місцевої бригади

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Голова ТОДА обидва питання тримає на особистому контролі

Аналіз стану забезпечення навчальних закладів Тернопільщини телевізорамизасвідчив, що за період з 22 грудня 2010 року по 4 березня 2011 року 827 загальноосвітніх навчальних закладів області оснащені телевізорами, що становить 95, 4 % (в тому числі 609 – плазмовими, що становить 70, 2%.

Необхідно ще забезпечити 40 загальноосвітніх шкіл телевізорами, що становить 4,6%.

Із 637 загальноосвітніх навчальних закладів І-ІІ та І-ІІІ ступенів телевізорами забезпечені 634 (99,5%). Плазмовими телевізорами – 544 (85,4%). Стовідсоткове забезпечення телевізорами закладів даних ступенів є у 15 районах області та м.Тернополі, крім Заліщицького (94,4%) і Збаразького (97,5%). Плазмовими на 100% забезпечені сім районів: Борщівський, Бучацький, Гусятинський, Лановецький, Монастириський, Підволочиський, Теребовлянський та Чортківський.

Також тривають роботи із облаштування навчально-виховних закладів внутрішніми вбиральнями.

Станом на 1 січня 2011 року із 867 загальноосвітніх навчальних закладів облаштовано внутрішніми туалетами 415 закладів (47,8%), з 439 дошкільних навчальних закладів – 331 (75,4%).

У 2011 році в загальноосвітніх закладах області облаштовано 12 туалетів (Бучацький, Зборівський, Козівський і Шумський райони - по одному район; Збаразький і Теребовлянський – по два і Гусятинський райони– 4). Ведуться внутрішні роботи у 93 закладах освіти по всіх районах області.

У дошкільних навчальних закладах облаштовано 2 туалети у Гусятинському районі. Ведуться внутрішні роботи у 9 закладах, а саме: Бучацькому, Гусятинському, Збаразькому, Козівському, Теребовлянському і Шумському районах. В інших районах роботи не ведуться.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.