Нове на сайті:
"Тернопільводоканал" отримав "на халяву" корисного обладнання на мільйони гривень Всі пільги на проїзд залишаються: у Тернополі змінюється тариф на транспорт, який не буде більший, ніж в містах Західної України З 1 серпня у Тернополі подорожчає проїзд в громадському транспорті Чому робота Тернопільської міської комісії по отриманню відстрочки дуже важлива Повістки поштою можуть бути виключно від ТЦК СП «Тернопільелектротранс» вбивають нові урядові тарифи на електроенергію для бізнесу Івано-Франківськ: Чому українці платять влітку за прибирання снігу та за тепло Від Тернопільської міської ради передаємо на фронт нову партію дронів, тепловізорів та камеру - Сергій Надал На Тернопільщині директора лікарні то звільняють, то поновляють Передали на передову Тернопільському 35-му батальйону нову партію ударних fpv-дронів та розвідувальних квадрокоптерів Маvic - Сергій Надал Перевізники у Тернополі вимагають підвищити плату за проїзд у громадському транспорті, - яка реакція мерії Обмеження для транспорту в Тернополі Сергій Надал на передовій нагородив наших захисників з територіальної оборони Тернополя В Івано-Франківську на 50% подорожчав проїзд у громадському транспорті Повістки виписують лише службовці ТЦК і СП, а не мер чи обласна та міська ради

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Голова ТОДА обидва питання тримає на особистому контролі

Аналіз стану забезпечення навчальних закладів Тернопільщини телевізорамизасвідчив, що за період з 22 грудня 2010 року по 4 березня 2011 року 827 загальноосвітніх навчальних закладів області оснащені телевізорами, що становить 95, 4 % (в тому числі 609 – плазмовими, що становить 70, 2%.

Необхідно ще забезпечити 40 загальноосвітніх шкіл телевізорами, що становить 4,6%.

Із 637 загальноосвітніх навчальних закладів І-ІІ та І-ІІІ ступенів телевізорами забезпечені 634 (99,5%). Плазмовими телевізорами – 544 (85,4%). Стовідсоткове забезпечення телевізорами закладів даних ступенів є у 15 районах області та м.Тернополі, крім Заліщицького (94,4%) і Збаразького (97,5%). Плазмовими на 100% забезпечені сім районів: Борщівський, Бучацький, Гусятинський, Лановецький, Монастириський, Підволочиський, Теребовлянський та Чортківський.

Також тривають роботи із облаштування навчально-виховних закладів внутрішніми вбиральнями.

Станом на 1 січня 2011 року із 867 загальноосвітніх навчальних закладів облаштовано внутрішніми туалетами 415 закладів (47,8%), з 439 дошкільних навчальних закладів – 331 (75,4%).

У 2011 році в загальноосвітніх закладах області облаштовано 12 туалетів (Бучацький, Зборівський, Козівський і Шумський райони - по одному район; Збаразький і Теребовлянський – по два і Гусятинський райони– 4). Ведуться внутрішні роботи у 93 закладах освіти по всіх районах області.

У дошкільних навчальних закладах облаштовано 2 туалети у Гусятинському районі. Ведуться внутрішні роботи у 9 закладах, а саме: Бучацькому, Гусятинському, Збаразькому, Козівському, Теребовлянському і Шумському районах. В інших районах роботи не ведуться.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.