Нове на сайті:
Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях Нові багатоканальні швидкі зарядки «Bandera Power» для наших Захисників з Тернополя - Сергій Надал

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Упродовж останнього тижня Україна здобуває перемогу за перемогою на міжнародній арені. Зокрема у вівторок, Сенат Нідерландів ратифікував угоду про асоціацію Україна-ЄС. Вчора у Стокгольмському міжнародному суді НАК "Нафтогаз України" переміг "Газпром" – кабальні  умови "бери або плати" повністю скасовані, країна врятована від боргового ярма у 35 млрд доларів. Зрозуміло, що російському агресору нічого не залишається, як продовжувати дестабілізовувати ситуацію всередині України, що ми бачимо на прикладі подій, які мали місце в  Конотопі та Львові, а також в рідному Тернополі.

На 2 червня заплановане проведення сесії Тернопільської міської ради, де передбачено розгляд  важливих для тернополян питань, зокрема надання учасникам АТО земельних ділянок, внесення змін до бюджету міста для забезпечення фінансування ремонтів в школах та садочках.

Також майже 10 млн. грн. передбачено для міських тепломереж, щоб не було перебоїв з постачання теплої води в літні місяці. Крім цього, на вирішення своїх земельних питань очікує більше сотні тернополян, які звернулись до Центру надання адмінпослуг ще в квітні.

Чергова сесія надзвичайно важлива, тому закликаємо усіх депутатів з усіх фракцій взяти участь в її роботі. Також вимагаємо у ВО «Свободи" припинити практику звезення невідомих осіб із сусідніх областей для блокування Тернопільської міської ради. Ми вимагаємо зупинити спроби зробити зручні для російських пропагандистських каналів картинки. 

У випадку продовження дестабілізації ситуації у місті, єдиним виходом бачимо проведення перевиборів Тернопільської міської ради та міського голови. Для нас не прийнятні спроби врегулювання внутрішньопартійного конфлікту однієї з політичних партій за рахунок інтересів тернополян. Переконані, що такий радикальний захід допоможе охолодити гарячі голови та дозволить продовжити розвиток та розбудову нашого рідного Тернополя.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.