Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

В Тернополі та у районах ніяк не позбудуться совдепівської звички і на будь -які заходи зганяють школярів і студентів, які би мали вітати велике паньство-начальство.

От і сьогодні на Театральному майдані відбулися урочистості з нагоди Дня Конституції.

Однак організатори дійства не врахували спеки, як наслідок кілька дітей зомліли.

Про це на своїй сторінці в соцмережах повідомила Ірина Моргун, пише 0352.com

"І файно все було на урочистостях з нагоди Дня Конституції, але дещо не давало спокою і заважало зосередитися... Діти, які втрачали свідомість. Їх привели на майдан за півгодини до початку. За годину впало троє. Ще зо 5 не втримали через жахливу спеку й пішли у затінок. Їх відливали водою, найстійкішим дбайливо приносили попити. Може я чогось не розумію... Але організаторам величезний мінус! Країна не стане успішнішою від того, що діти вистоять мітинг на спеці, вгробивши своє здоров'я. Їх можна було вивести пізніше, додавши дійству динаміки. Сподіваюся, наступного разу цей момент врахують", – написала Ірина Моргун.

Фото на сайті ТОДА

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.