Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

29 червня двадцять чотири учасники АТО отримали у власність земельні ділянки в напрямку автодороги Львів-Тернопіль. Документи воїнам та їхнім родинам вручив голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна.

За його словами, програма виділення земельних ділянок для учасників антитерористичної операції та їхніх родин продовжується.
«Ми працюємо у тому напрямку, щоб кожен солдат отримав свою землю. У нас була принципова позиція, що ця ділянка має бути передана у власність демобілізованим солдатам. Процес розподілу відбувався максимально прозоро та публічно. Тих, кому виділити землю, обирали хлопці, які служили у зоні АТО. Також документи проходили комісію з відбору, яка працювала два місяці при Тернопільській обласній державній адміністрації», - наголосив очільник області.
Також Степан Барна зазначив, що на місці, де сьогодні воїни отримали землю, виникне своєрідне військове містечко, адже більше 800 солдат отримають тут земельні ділянки.
За даними ГУ Держгеокадастру у Тернопільській області, на даному масиві надано 830 дозволів на розроблення землевпорядної документації, більше 300 ділянок перебувають у приватній власності, решту заяв на опрацюванні.

Довідково:

На сьогодні від учасників АТО та членів їхніх родин надійшло 5 701 звернення про виділення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства та індивідуального садівництва. За результатами опрацьованих заяв, прийнято 4789 первинних дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведених ділянок у власність, решта – на розгляді.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...