Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Правоохоронці затримали грабіжників, які у травні пограбували жителя Тернопільщини на $15 тис.

Як повідомили у відділі комунікації обласного управління поліції, двох жителів Івано-Франківської області та уродженця Львова затримали 29 червня під час їхнього відпочину в Буковелі.

Раніше до кримінальної відповідальності чоловіків не притягували.

Злочин вони спланували після того, як помітили, що житель Бережан по ринку ходить із солідною сумою грошей.

Затриманим повідомили про підозру відповідно до ч. 4 ст. 187 ККУ (розбій, спрямований на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах).

Наразі усі троє перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

Як повідомляла IA ZIK, 31 травня в чергову частину Бережанського відділу поліції надійшла інформація про те, що на одній з вулиць лунають звуки, схожі на постріли.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Було встановлено, що до будинку місцевого жителя під’їхала іномарка, з неї вийшли двоє невідомих у балаклавах та напали на чоловіка. Його побили й, погрожуючи предметами, схожими на обріз мисливської рушниці та пристрою для відстрілу гумових куль марки «Форт», відібрали сумку з грошима.

Аби здійснити розбійний напад, зловмисникам знадобилося 15 хвилин. Після цього вони сіли у автомобіль марки Mazda та поїхали у невідомому напрямку.

У сумці було $8 тис. та 200 тис. грн.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.