Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Сьогодні, 7 липня, Адвокатська дорадча група передала прокурору Міжнародного кримінального суду (Гаага) докази причетності офіційних осіб Російської Федерації до вчинення злочинів проти людяності вищими посадовими особами України під час Революції Гідності. 

 

Це вже третє подання матеріалів Адвокатською дорадчою групою в рамках постійної співпраці з офісом прокурора МКС, яка здійснюється за підтримки Міжнародного фонду "Відродження". Попередні матеріали були передані у 2015 та 2016 роках.

 

25 лютого 2014 року Верховна Рада України визнала юрисдикцію Міжнародного кримінального суду щодо скоєння злочинів проти людяності вищими посадовими особами держави, які призвели до особливо тяжких наслідків та масового вбивства українських громадян під час мирних акцій протестів у період з 21 листопада 2013 року по 22 лютого 2014 року. На підставі даної заяви українського парламенту прокурор МКС попередньо вивчає ситуацію. 

 

Відповідно до частини 2 статті 15 Римського статуту прокурор МКС може отримувати письмові або усні свідчення, які допомагають суду ретельно та об’єктивно вивчити ситуацію. На виконання цього припису адвокати родин героїв Небесної сотні надали вищезгадані докази. У подальшому вони будуть враховані при вирішенні питання про початок повноцінного розслідування цим міжнародним судом.

 

Для додаткових коментарів щодо нового подання адвокатів можна звернутись до Маркіяна Галабали, кандидата юридичних наук, адвоката, за номером +380672808000.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.