Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Жахливе вбивство у Вишнівці - трагедія для всієї України та іспит для правоохоронних органів.

Вчора жителі Вишнівця знову перекрили дорогу. Люди обурені і переконані, що поліція затримала не того. Прибув на місце подій щоб вислухати жителів та допомогти розблокувати дорогу.

Прибув на вимогу мешканців, які обіцяли не розблоковувати дорогу до мого приїзду. Раніше не втручався у хід справи, щоб не робити на цьому політику.

Отримав звернення від громадян у якому вони наводять багато фактів на які немає відповіді, що заставляє сумніватися у офіційній версії слідства.

Враховуючи недовіру до слідства, ігнорування свідчень свідків та безлічі питань на яких не дають відповідь будемо вимагати аби розслідування передали в іншу область» - повідомив у соцмережі нардеп  Михайло Головко, який, до слова, нещодавно святкував народження третього сина...

Коментарі  

 
+1 #3 Іван22 07.07.2017 22:15
Та що тут всі вчіпилися нардепа. Ну приїхав на місце події, бо жителі попросили, бо не впевнені, що їх захистять. Він і виконав свій обовязок
Цитувати
 
 
+1 #2 Борис 07.07.2017 20:48
Чомузамочуєте коментарі? Ще є якісь гобор нещасний "свободівець"який кажуть з курячими мозгами,а захщаєту всю банду,якуПороше нко недопустив в парламент ,тільки кілька яких ніхто ніде не чує.Ганьба фальшивим "патріотам"!!!
Цитувати
 
 
+2 #1 Борис 07.07.2017 19:49
Народний обранець з'являється там,де йому вигідно попіаритись,нед авно був замічений під міськрадою ,де підтримував тітушок ,якісь зброд різний ,що позвозили казна звідки тільки можна.Чи не пора його відкликати?Яке має право без мене мого депутата не пускати на сесію коли ще нічого не вирішено,Ми не дамо всяким проходимцям видавати бажане за дійсне і будем відстоювати іх,а лисий полтіннік хай віддасть гроші в кого набрав і не вимагає на фальші голосувати ,щоб сшибати мільйони.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.