Нове на сайті:
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Екс свободівців Роман Навроцького, Івана  Сороколіта та Ігоря Турського поки що залишили в спокої. Територіальна виборча комісія не прийняла жодного рішення щодо відкликання цих депутатів, повідомляє сайт «свиноолігарха» Івана Чайківського, який з неприхованою  симпатією ставиться до Сороколіта.

На останньому (згідно термінів, відведених законодавством) засіданні знову не було кворуму.

«Я розумію тих членів комісії, які не приходять – навіщо їм нести відповідальність за сфальшовані документи», – майже пошепки ділився своїми думками з колегою один з членів ТВК.

І дійсно, порушень в документах, які підготувала ініціативна група з відкликання депутатів, більше, ніж достатньо: відсутні всі необхідні записи про людину, яка поставила свій підпис; окремі прізвища повторюються декілька разів; частина тернополян не підтверджує (вибіркову перевірку достовірності даних здійснюють частково члени комісії та правоохоронці, яких ТВК зобов’язала це робити своїм рішенням), що вони підписувалися за позбавлення депутатів повноважень; окремі тернополяни кажуть, що «підписувались за відкликання мера» (це повідомив в себе на «Фейсбуці» депутат А.Шкула).

Таким чином, Навроцький, Сороколіт і Турський залишаються і надалі депутатами Тернопільської міської ради.

До речі, саме вони створили прецедент, бо за їх відкликання практично немає жодного голосу з виборчих округів, де обиралися ці депутати до міської ради. Натомість реальні виборці стали на захист своїх депутатів та вимагають представляти в мерії інтереси простих тернополян, а не партії, незалежно від її назви.

А тепер нагадаємо читачам про іншу сторону "святого Івана" (принаймні, так про нього кажуть деякі представники ЗМІ і його друзі :)) з амбіцями градоначальника (ми неодноразово повідомляли, що Сороколіт "спить і бачить" себе мером Тернополя в далекому майбутньому) ...

Скажи мені хто твій друг, і я скажу тобі хто ти. У скандальної трійці тернопільських поки ще депутатів (Роман Навроцький, Іван Сороколіт та Ігор Турський), як виявилось, є такі ж скандальні друзі. Цілком ймовірно, що саме з них і беруть приклад наші вигнанці.

Одним із таких друзів, є Сергій Демеха – депутат Сумської обласної ради, якого на кілька місяців раніше ніж трійцю, за ті ж “гріхи” виключили з лав ВО «Свобода». На нещастя для Демехи, йому не вдалось прикритись генпланом, за прикладом своїх тернопільських друзів, але так само як і їм, йому  теж закидають «договорняки».

Певне відчуваючи якусь відповідальність за своїх товаришів по нещастю, яких так само як і його турнули із націоналістичної партії, нещодавно Демеха приїхав через цілу Україну в гості до вигнанців. Тим паче, що у тих уже закінчуються актори, котрі грають роль обурених виборців псевдонаціоналістів під стінами тернопільської мерії. Власне про що вони говорили ми можемо лише здогадуватись, але спільну світлину тієї зустрічі нашій редакції отримати таки вдалось.

сороколіт іван, корупція, скандали, фото, тернопільський тиждень

А вже за деякий час ім’я Сергія Демехи стало ще популярнішим. За повідомленнями тамтешніх ЗМІ, обурені місцеві активісти почали зносити шини до місцевої поліції у відповідь проти сваволі друга Івана Сороколіта. Повідомляється, що п’яний депутат Сергій Демеха в центрі Конотопа почав приставати до неповнолітньої дівчини з непристойними пропозиціями. Перехожі заступились за неї, а у відповідь на це Демеха почав стріляти в людей з особистої зброї. Після інциденту люди заблокували чиновника у його власному автомобілі.

 сороколіт іван, корупція, скандали, фото, тернопільський тиждень сороколіт іван, корупція, скандали, фото, тернопільський тиждень

Як відомо, друзів обирать схожих на себе по духу, і до цього часу дії що сумського перебіжчика, що тернопільських були ідентичними. Тому тепер залишається лише сподіватись, що у них ще є залишки здорового глузду і вони не будуть за прикладом свого колеги, гвалтувати неповнолітніх у якійсь із тернопільських саун. Адже внаслідок цього комедія з-під стін тернопільської мерії може перетворитись у трагедію із набагато серйознішими, аніж банальне позбавлення мандата, наслідками, пише gazeta.te.ua

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.