Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Справжній скандал розгорівся у Тернопільській обласній раді між заступником голови облради Василем Деревляним, керівником апарату та депутатом-радикалом. Лідер фракції «Батьківщина» звинуватив останніх у доносах.

Кілька місяців тому Деревляний підписав розпорядження про закріплення за мешканцями кімнат у колишньому гуртожитку музичного училища. Після цього депутат від радикальної партії Богдан Яциковський заявив, що розпорядження є незаконним і стосовно цього питання відкрито кримінальне провадження.

Справді, такий інцидент мав місце, але зараз провадження закрите, заявив Деревляний. Він звинуватив керівника апарату, а цю посаду зараз обіймає екс-регіонал Іван Бабійчук, у тому, що той за його спиною написав заяву у прокуратуру, а радикал Яциковський нагнітає ситуацію.

В облраді було створено комісію, яка вивчала законність даного розпорядження та питання виділення кімнат у гуртожитку. Жодних порушень вона не виявила.

Натомість Деревлянй заявив, що посадовці ради плетуть інтриги, перекручують ситуацію і перешкоджають діяльності депутата. За таке він пропонує звільнити керівника апарату, а з депутатом-радикалом пообіцяв розібратися у суді. «Тимошенківець» звинувачує останнього у наклепі.

В обласній раді на цю ситуацію дивляться значно простіше. За словами голови Віктора Овчарука, через правові неузгодженості керівник юридичного відділу відмовилася підписати документи і написала про це доповідну. Аби уникнути в майбутньому проблем, очільник ради звернувся у прокуратуру за роз’ясненням. Щоправда, в усній формі. Коли не отримав відповіді, керівник апарату підготував письмове звернення.  

Претензії Деревляний має і до представників прокуратури, повідомляє Репортер

 Мовляв, ті тривалий час не реагують на його звернення, але на заяву апарату облради відповіли миттєво.

Варто зауважити, що більшість скандалів в обласній раді пов’язані саме з персоною Василя Деревляного та його гучними заявами. Ще один фронт його боротьби – голова адміністрації Степан Барна, якого він звинувачує у перевищенні службових повноважень. Самі ж депутати не в захваті він поведінки тимошенківця, бо той нібито постійно втягує їх у свої розборки з опонентами.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.