Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Скандально відомий екс-секретар Тернопільскої міської ради, а сьогодні депутат, якого на вибори  було висунуто Тернопільською міською організацією ПАРТІЇ «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ», Тарас Білан, «наїхав» на своїх колег.

І публічно оприлюднив своє звернення.

Голові фракції БПП Солідарність у Тернопільській міській радіМиську В.В.

Депутата Тернопільської міської ради, волонтера, головми ТОГО «Тернопільські підсумки»   Білана Т.Б.

Щодо виключення з фракції та початку процедури відкликання члена фракції БПП Солідарність» Ібрагімова Михайла Раджеповича

                  Заява

Шановний Володимир Володимирович!

Коплекс заходів, які, як ми припускаємо проводить Ібрагімов Михайло Раджепович  член президентської фракції у Тернопільській міській раді говорять про його анти - Українську та анти державницьку діяльність, та спрямовані на розвал держави Україна з середини.

Залиті бетоном входи до підвального приміщення оборонного підприємства за адресою вул. Текстильна 28, захоплення земельних ділянок держави, облаштування доріг та використання  їх  більше 10 років без усяких дозволів говорить про систематичну сплату хабарів чиновникам різних рівнів. А корупція – це найкращий подарунок Російській Федерації.

Підкуповуючи чиновників та правоохоронні органи Ібрагімов М.Р. (через підставні фірми «Теркурій -2» та Галицька лізингова компанія) проводить торгівлю з Російською Федерацією (Санкт – Петербург). Про це мною озвучувалось неодноразово , однак жодного реагування ні з сторони поліції,  ні з сторони партії «Блок Петра Порошенка Солідарність» у м.Тернополі на ці факти  не було.

Дійшло до того, що з території оборонного заводу викрадено ферми антен подвійного призначення на загальну суму більше 150 000гривень. Як ми припускаємо прямі вказівки з цього питання надавав Ібрагімов М.Р.

Станом на момент написання цього звернення (пройшло не менше 6 днів) а Поліція навіть кримінального провадження не відкрила.

Враховуючи вищевикладене прошу Вас :

Повідомити офіційну позицію партії БПП Солідарність в питаннях:

-          залиття бетоном входів,

-           захоплення земельних ділянок,

-          викрадення ферм антен подвійного призначення.

Виключити з фракції БПП Солідарність у Тернопільській міській раді Ібрагімова М.Р. за діяльність,  що іде в розріз із позицією президента України Петра Олексійовича Порошенка та спрямована на знищення держави Україна.

Розпочати процедуру відкликання з депутатів Ібрагімова М.Р.

Відповідь на моє звернення прошу надати письмово. В випадку ненадання відповіді до 5 серпня 2017року, прошу вважати моє звернення офіційною заявою про вихід з фракції БПП Солідарність у Тернопільській міській раді. Підстава для виходу: місцевій організації партії БПП «Солідарність» краще мати в своїх рядах представника торгівця з москалями та корупціонера, ніж волонтера.

22.07.2017р.   Білан Т.Б.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.