Нове на сайті:
Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком" Подробиці затримання працівниками СБУ службовця Тернопільського міського ТЦК

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Окрім Volkswagen, депутати обирають Toyota та Nissan. Смакоуз другий раз поспіль очолює рейтинг. У нього 11 авто.З них 10 вантажних та 1 легковий. Також депутат має 2 причепи та гусеничний бульдозер.

Ви бачили які це транспортні засоби? На рік дивились їх? В даний час вони майже всі не працюючі. Ви ж бачите, що там роки такі, що рухлядь, там 79 рік є.  Що працює, я вже не пам’ятаю. В жінки машина тоже часом їздить, часом не їздить.” - коментує депутат.
“Там ще є кілька машин, які я вже продав, але по дорученню, - додає Смакоуз.

Володимир Бліхар, лідер фракції “Народний контроль” задекларував 4 автомобілі: 2 вантажних, та 2 легкових - BMW X5, BMW X6. Всі вони є у власності його дружини Олени Абакумової. До слова, вся нерухомість, яка зазначена у декларації, теж належить дружині.

У 2016 р. дружина депутата придбала 3 транспортних засоби: вантажний автомобіль ЗИЛ 431812, водний засіб BRP Speedster 200 Wakeт та легковий автомобіль BMW X5.

Зазначимо, що вартість BMW X5 на дату набуття у власність становила, згідно з декларацією Бліхара,усього 149 тис. грн, хоча реальна вартість коливається від 1,5 до 2 млн грн. Та ж ситуація із водним засобом - вартість у декларації нижча за ринкову вартість. Зазначимо, що у 2016 р. гранична сума розрахунків готівкою за участю фізичних осіб становила саме 150 тисяч.

Депутат пояснює, що купує розкомплектовану техніку для того, аби її власноруч скласти. Це його хобі.

Він поламаний, він робиться (автомобіль BMW X5 - прим. ЧЕСНО). У вільний від роботи час я його складаю. Катер теж не комплектний. Люблю техніку. І у вільний від роботи час я маю хобі - збираю техніку. Люблю транспортні засоби і дуже шаную техніку, тому знаходжу різні варіанти не комплектні, потім їх доводжу до ума і користуюся. А якщо не дороблю, то продам як металоломЯ ж не просто капіталіст. В кожного капіталіста є якесь хобі, - розповідає Бліхар.

Нагадаємо, що Смакоуз та Бліхар у 2016 р. потрапили до ТОП-5 найбагатших депутатів.

Віктор Генсерук із “Самопомочі” задекларував 4 легкових автомобілі. Окрім цього, депутат має 2 причепи, один із яких саморобний, а інший - це будиночок на колесах.

Я колись до депутатства трохи займався продажем автомобілів. Багато по дорученню продані, хтось їздить ними по Україні, я ними не користуюсь. Але, на жаль, я є їх власником. Більше того, я не можу ці старі машини, які там є, знайти. Мені самому цікаво зняти з обліку ті машини. В минулій декларації їх було ще більше. Я за рік постарався віднайти тих власників та познімати з себе ті автомобілі. Ну я не знав колись, 10 років тому, що я стану депутатом і буду під якимось таким громадським осудом. Я можу  сказати за ті автомобілі, які належать мені особисто, на яких я пересуваюсь. Це CHEVROLET NIVA та MITSUBISHI GALANT, - коментує депутат.

Слід зауважити, що продаж авто за генеральною довіреністю в Україні був досить популярним способом ухиляння від сплати податків для багатьох автомобілістів. Суть полягає в тому, що власник авто юридично передає його в користування іншій людині, а по факту - продає за готівку. Таким чином, при заповненні е-декларацій у 2016 та 2017 роках дуже часто в цих деклараціях трапляються авто, продані вже багато років тому за довіреністю депутатами, які оптимізували податки.

Крім того, в мене є причіп саморобний, я його робив сам, мало ним їзджу, але він є, це теж транспортний засіб. І ще один причіп маю, будиночок такий на колесах. Це була мрія всього мого життя, з дитинства - мати домік на колесах. Я його сам з Польщі приганяв, 600 євро коштував, здається. До депутатства, взагалі, дуже круто з дитиною і дружиною подорожували 10 днів: Німеччина, Польща, Прага, Австрія. Це за 250-300 доларів, це з бензином. В Європі взагалі стоянки безкоштовні. В мене будиночок повністю автономний, є вода, освітлення, плитка, каналізація. Дуже зручно подорожувати, дешево дуже, - розповідає Віктор Генсерук.

За інформацією "Чесно"

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.